10 éves lányának rendezett férjfogó születésnapi bulit egy anyuka

házasság cigányság Amerika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Lee Ann a helyi cigányok hagyományait követve már most férjjelöltet keres tízéves kislányának, hogy mindenképp „elkeljen" legkésőbb 18 éves korában.

A TLC tévécsatorna Gypsy Brides US című műsorának szóban forgó epizódjában az asszony és férje azon vitatkoznak, hogy korai-e még párt keresni a kis Mary-nek. Joe meg is kérdezi a gyermeket, hogy készen áll-e a komoly döntésre, mire ő azt feleli: „Talán...”

A házaspár rengeteget vitatkozik Mary jövőjéről: Lee Ann azt szeretné, hogy a gyermek a rendes cigányasszonyokhoz hasonlóan minél előbb takarítani és szülni kezdjen, ám az apja inkább írót faragna belőle, mivel nagyon szeret írni.

Az anya ellenben azzal érvel a korainak tűnő házasság mellett, hogy ha egy köreikbe tartozó fiatal lány nem talál komoly párt 18 éves koráig, akkor már nem is fog kelleni senkinek – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.