Napi horoszkóp (2023. február 18.): a Bika bölcs döntést hoz, a Bak minden tervét támogatja az univerzum

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak figyeljen oda az álmaiban rejlő üzenetre, mert most ezeken keresztül érkezik útmutatás. Napi horoszkóp következik szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ne kapkodj! Ha folyton sietsz, a végén éppen azért fogsz elkésni, mert a rohanásban elfeledsz valamit. Legjobban tennéd, ha a napjaidat meditációval kezdenéd. Az is elég, ha kitárod az ablakot, és a friss levegő mellett végiggondolod a dolgaid – hétvégén reggel erre biztosan van időd. Az önmagadban való elmerülés segíthet neked a tisztánlátásban, megújulásban.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Most van itt az ideje a bölcs kompromisszumoknak, döntő lépéseknek. Ha meg szeretnéd valósítani, amiről eddig álmodoztál, akkor nem várhatsz többé ködös ígéretekre, és te sem ígérgethetsz így. Ideje lépni, hivatalossá tenni valamit.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nem kellene feladnod minden elvedet csak azért, hogy a béke látszatát fenntartsd. A családi összezördülés még nem baj, ha az az egyetlen módja a közös jó megtalálásának. Csak a célt ne téveszd soha szem elől! Akkor békét is köthetsz.

Napi horoszkóp (2023. február 18.): a Bika bölcs döntést hoz, a Bak minden tervét támogatja az univerzum Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Sok múlik ma azon, hogy mennyire tudsz túllépni a múltbeli sérelmeiden. Azt is vedd figyelembe, hogy nem minden bántás személy szerint ellened szól. Emelkedj felül az egódon! Lásd egészben, magasabb szempontból a dolgokat!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A harmonikus párkapcsolat és úgy általában a családi élet érdekében fel kellene hagynod azzal az szokásoddal, hogy te állandóan jobban tudod. Ma gyakorold azt az uralkodói kegyet, hogy kivételesen nem neked van igazad. Ismerd be, ha tévedtél!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Arra figyelmeztetnek a csillagok, hogy szombaton véletlenül a tudomásodra jutnak bizonyos információk, de eszedbe ne jusson továbbadni őket! Különösen, ha csak fél füllel, az utcán hallottad, vagy akár kifejezetten neked is pletykálták, nagyon nagy a torzítás veszélye.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.