Hamarosan megszületik Fresh Wiki babája

Forrás: Gyulai Viki Instagram -
szülés Fresh Wiki költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Wiki decemberben jelentette be, hogy újra babát vár, később pedig arról is mesélt: ez a várandóssága más, mint az első. 

Már a harmadik trimeszterben jár Gyulai Viki, aki a rajongói szerint kislányt hord a szíve alatt. Az énekesnő elmondta, hogy a második baba érkezésével más változás is történik az életükben.

Forrás: Gyulai Viki Instagram

"A mostani otthonunkat nagyon szeretjük, de már kicsi lett volna négyünknek (...) Szerencsére hamar rátaláltunk leendő lakásunkra, ahol minden olyan lesz, amit szeretnénk. Így a várandósságom nagy részében anyag- és festékmintákat nézegettem és választottam, na meg az összes berendezésről dönteni kellett. Nem mondom, maradt izgalom a végére, kicentiztük a dolgokat. De nagyjából kész vagyunk, jövő héten költözünk. Így a picivel már az új otthonunkba megyünk haza" - nyilatkozta a Metropolnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.