Kitálalt Curtis exe, Krausz Dominika: a rapper többször is megcsalta

megcsalás Krausz Dominika Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dominika és Curtis körülbelül 10 évvel ezelőtt voltak együtt. A lány azt mondja, a rapper többször is megcsalta őt.

Krausz Dominika Dezső Bence vendége volt. A fiatalok körében népszerű influenszer párkapcsolatokról szóló beszélgetéssorozatot indított, a lány itt beszélt Curtisről. Dominikának nagy trauma volt a kapcsolat, a rapper volt az első nagy szerelme. Curtisnek akkor indult be a karrierje, ragadtak rá a lányok, ezt pedig nem tudták kezelni, ráment a kapcsolatuk.

"Volt olyan, hogy elmentem a fellépésére és senkit nem érdekelt, hogy ott ülök 3 méterrel a színpad mellett. Amikor vége lett, rohantak oda hozzá, hogy írja alá a... itt-ott-amott" - mondta Dominika, aki most már másképp látja a dolgokat, de fiatalon ezt nem kezelte jól.

Kiderült az is, hogy Curtis többször megcsalta őt. Ezt úgy tudta meg, hogy megnézte a rapper telefonját.

"Alapos kutatómunkát végeztem, mielőtt konkrétan kész tények elé állítottam volna, de a gyanúm beigazolódott" - idézte a Bors Dominikát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.