Édesapja elvesztéséről vallott a magyar színésznő: "Erre nem lehetett semmilyen módon felkészülni"

elvesztés halál színésznő tragédia Szabó Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádott édesapja elvesztéséről vallott Szabó Erika, aki máig nem tudta feldolgozni a gyászt.

Szabó Erika a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában őszintén mesélt édesapja hirtelen elvesztéséről. A színésznő nem tagadja, hogy máig nem tudta feldolgozni a történteket.

"Nyilván nagyon, azért ez nem egy várható dolog volt, bár szerintem az is szörnyű... Nem gondolom, hogy az egy jó helyzet. De nyilván nálunk ez váratlan volt, egy autóbaleset volt gyakorlatilag, amire nem lehetett semmilyen módon felkészülni.

Az egyik lábat a másik után tenni, és csinálni az életet előrefelé, az egész családnak ilyen volt. Aminek én rendkívül örülök, hogy az én családom jól reagált erre, ha lehet ezt mondani. Nem szétfelé mentünk, hanem nagyon össze, és ez egy nagy ajándék"

– magyarázta Erika, aki édesapjáról így fogalmazott:

"Egy jó csávó volt, egy klassz ember, akivel jókat lehetett bulizni, meg beszélgetni.

Köztünk majdhogynem haveri viszony volt néha, semmint apa-lánya.

Az én apukám nem egy patriarchális családfő volt, egy pillanatra sem"

A Barátok közt egykori üdvöskéje arról is beszélt, hogy kifejezetten szereti, hogy 38 éves, emellett családi vállalkozásukról is mesélt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.