Időpontváltozás a TV2-n: új infók érkeztek a Sztárban Sztárról és a Zsákbamacskáról

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Sztárban sztár Zsákbamacska (TV2) időpontváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen különkiadásra számíthatnak a nézők vasárnap este a TV2 műsorán. A megszokottnál korábban, 18.45-kor ismét elkezdődik az ország legnagyobb házibulija, ám Tillát, Papp Szabit és a versenyzőket merőben új szerepben láthatja a közönség.

A Sztárban Sztár vasárnapi adásában jelmezek most is lesznek, csak ezúttal Majka és Pápai Joci is játékra fogja a csapatot: kipróbálják a TV2 legújabb gameshow-ját, a Zsákbamacskát.

A francia katona szerepében Papp Szabit láthatják, egy bölcs indián maskaráját Tilla ölti magára, a szuperszexi sztárpár, Tóth Andi és Marics Peti Mr. és Mrs. Smith bőrébe bújnak. Utóbbiak ügyesen kockáztatnak és nyernek: igaz, a nyereményüktől először röhögőgörcsöt kapnak. A rendhagyó adásban Tarján Zsófi gésaként próbál szerencsét, míg Gubik Petra Papp Szabival és Tillával egy csapatban igazi mázlista lesz: nem kevés nyereményt hozhatnak el a Zsákbamacska stúdiójából.

Zsákbamacska különkiadás a Sztárban Sztárban Forrás: TV2 Sajtószoba

Valkusz Milán westernhős módjára kockázik majd a Wednesdaynek öltözött Halastyák Fannival, Zdroba Patrik káprázatos Harry Styles-jelmezében pedig Sipos Tomival ül le egy kártyaasztalhoz. Lesz itt tehát minden, ami egy izgalmas gameshow-hoz kell: kártya, kocka és 21-ezés, a jó hangulatról nem is beszélve. A játékosok nyereményüket a Heim Pál Gyermekkórház sürgősségi osztályának ajánlják fel.

Most vasárnap különleges extraprodukciót is láthatnak a nézők a Sztárban Sztár színpadán: Majka és egykori tanítványa, a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának ezüstérmese, Kaly Roland élőben adják elő új dalukat. A Pillangó című sláger videóklipjét 10 nap alatt közel félmillióan látták.

Sztárban Sztár vasárnap este 18.45-kor, Zsákbamacska különkiadás 19 órától a TV2 műsorán, majd utána folytatódik az élő show.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.