Válása utáni időszakáról vallott Németh Kristóf

Forrás: Forgács Bea -
házasság Németh Kristóf válás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész nem tagadja, hogy amikor első házassága zátonyra futott, egy cseppet sem volt könnyű  számára az válást követő időszak.

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról az időszakról Németh Kristóf, amikor első feleségével, Nikivel elváltak útjaik.

Németh Kristóf Forrás: Forgács Bea

„Abban egyetértettünk Nikivel, hogy ha közöttünk nem is működik a dolog, Lóci ebből a lehető legkevesebbet kell, hogy megtapasztaljon. Ezért ott maradtunk a fiammal ketten abban a lakásban – ami egyébként az enyém volt, és ami addig is Lóci élettere volt.

Nem akartunk több változást az életébe. Az anyukája kezdetben egy utcával arrébb költözött, de mivel Lóci velem lakott, rengeteg időt töltöttünk együtt. Ebben az időszakban bármelyik anyukával el tudtam beszélgetni a játszótéren a mosószer vagy a mosódió hatásosságáról. Teljes értékű szülő igyekeztem lenni és mindent megadni neki, a történtek ellenére is" – árulta el a színész, aki a mai napig remek kapcsolatot ápol volt feleségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.