Napi horoszkóp 2023. március 15.: az Ikrek elhatározásra jut, a Skorpió feltöltődik

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
asztrológia napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízöntőnek jó oka lesz úgy érezni: belső békére lelt.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Megint ráébredsz: valakire te sok esetben támaszkodsz, és mégsem becsülöd meg eléggé azt, akinek olyan sokat köszönhetsz. Mielőtt az önvád mardosni kezdene, inkább köszönd meg a segítségét. A köszönet ritka, pedig rendkívül fontos!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Szerelmi életedben valamilyen változás várható. Talán egy felszínesnek induló kaland elmélyül, vagy egy barátság vesz váratlan fordulatot, és hoz új mélységeket az érzelmeidbe. A magas hőfok persze azzal a veszéllyel jár, hogy megégeted magad...

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Nagy változásokat hoz a szerdai nap az életedben: végleges elhatározásra jutsz egy ügyben, ami már szinte elveszni látszott. Az elhatározásod révén felhagysz a várakozással, és a tettek mezejére lépsz. Bármi is legyen az.

Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A szabadnap sem szabad, ha te fejben nem adsz helyet az ünnepnek. Sétálj, lazíts a jó időben! A legtöbb múzeum ma ingyenesen látogatható: a legjobb alkalom, hogy a családodat is magaddal vidd egy kis kulturálódásra!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Ma különösen tisztán és józanul látod a helyzetedet. Semmi és senki nem képes becsapni, vagy túlzott szóvirágokkal elkápráztatni. Ez jó is, meg rossz is. Egy biztos: ez nem egy romantikus nap, de helye van minden realitásnak.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Nyitottnak kell lenned, új dolgokat kell megtapasztalnod az életedben. Ha az életed valamely területén űrt tapasztalsz, akkor az épp azért van, hogy az elmúló helyet adjon valami újnak. Ma kapcsolódj ki, pihenj, hidd el, ilyenkor érlelődnek meg a legjobb tervek - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.