A TikToker, KarenLee Poter megosztotta a kommentelőket, miután elárulta, hogy melltartó nélkül ment vacsorázni – bár volt, aki támogatásáról biztosította a 64 éves nőt, mások azt írták neki, hogy fel kellene nőnie.

KarenLee Poter büszke tagja a melltartó nélküliek klubjának – és arra bátorít más nőket, hogy a lehető legteljesebb életet éljék úgy, hogy bármit megtesznek, ami boldoggá teszi őket.

Az egyik legfrissebb videóban ezt mondta: "Nagy mérföldkő ez nekem – ma este elmentem otthonról, és találjátok ki, mit nem vettem fel... melltartót."

Egy kommentelő azt mondta: "Csináld azt, amitől jól érzed magad!", ám egy másik azt kérdezte: "Fájt rájuk lépni?"

KarenLee, aki a @sextalkwithmymom nevű TikTok podcastot is vezeti, közösségi média platformjait arra használja, hogy megtanítsa a nőknek az öngondoskodást, a méltó öregedésről és a „pumaként való randevúzásról" beszél nekik. (Pumának a csinos, dekoratív idősebb nőket nevezik.)

A hölgy, aki 24 év házasság után veszítette el a férjét, aki gyilkosság áldozata lett, könyvet is írt a témában.

„Ebben a könyvben a legszemélyesebb történeteimet, gondolataimat és tapasztalataimat osztom meg gyermekkoromtól az özvegységen át a pumaságomig. Újradefiniáltam ezt a szót, hogy magabiztos, idősebb, egyedi, őszinte és vagány nőt jelentsen. Remélem, hogy életet megváltoztató útmutató lesz minden nő számára, aki szenvedéllyel és céltudatosan akarja élni az életét." - idézi Karent a Mirror.