Vajna Tímea az utolsó magyarországi üzletrészétől is megszabadul - mindent eladott, ami Andy Vajnához köthető

Vajna Timi örökség tulajdon Andy Vajna Nobu étterem Beverly Hills Los Angeles Vajna Timi vőlegénye Vajna Tímea eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 4 évvel ezelőtt elhunyt Andy Vajna filmproducer egyetlen örököse özvegye, Vajna Tímea volt. A modell férje halála után végleg az USA-ba költözött, s apránként minden örökölt hazai érdekeltségét felszámolta, hogy teljesen új életet kezdhessen vőlegényével az USA-ban. 

"Vajna Tímea szeretne kiszállni a Nobuból, és teljesen fel akarja számolni az összes magyarországi üzleti kötődését. Emellett – úgy tudom – az őt tanácsadóként segítő vőlegénye, Zoltán szintén megszünteti a kapcsolatot a céggel. Tímea az amerikai cégtársával, Samuel Russel Falconellóval tárgyal a tulajdonosváltásról" - tudta meg a Blikk egy bennfentes informátorától.

Vajna Tímea https://www.instagram.com/timeavajna/

A modell döntése nem meglepő, hiiszen elmondta korábban, hogy fel akarja számolni magyarorszgi életét, és két éve vett Beverly Hillsben egy közel kétmilliárd forintot érő, hétszobás luxusvillát, melynek egyik szobját gyerekszobaként szeretné használni, amennyiben sikeres lesz a lombikprogra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.