Heti horoszkóp 2023. április 3-9.: Húsvéti nagyhét és telihold

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óvatosságra intenek a bolygók a húsvéti nagyhéten. A négynapos hosszú hétvégét csütörtökön megelőzi egy telihold is, amely feszültséget, konfliktusos helyzeteket jelez. Legyetek óvatosak és megfontoltak, hogy az ünnepek meghitten, érzelmekkel telve és vidáman telhessenek.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)


A húsvét előtti nagy hét nem lesz konfliktusmentes. A csütörtöki teliholdas nap látszik a legkritikusabbnak. Szinte mindenki irritálni fog, amiből könnyen vita pattanhat ki. Jobb lenne, ha nem kapnád fel a vizet. Számolj azzal: most mindenki kapkod, hogy be tudjon vásárolni az ünnepekre, hiszen a hosszú hétvégén csak szombaton lesznek nyitva a boltok. Neked a húsvét meglehetősen érzelgősnek ígérkezik.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)


Azzal indul a heted, hogy Merkúr belép a Bikába. Ettől megered a nyelved, és lesz bátorságod olyasmit kimondani, amit eddig nem tudtál. Vigyázz, mert az őszinteség nem mindig célravezető. Rázós napjaid a héten a hétfő, a péntek, a szombat és a vasárnap. Legyél elnéző az ünnepek alatt is! Különösen a hozzád közelállókkal. A húsvéti hosszú hétvége szenvedélyesnek és szerelmesnek látszik. Örülj neki!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)


Amennyiben dolgoznod kell a nagyhéten, több nézeteltérésre kell számítanod. Sajnos nemcsak a csütörtöki telihold jelez konfliktusveszélyt. Elengedhetetlen, hogy ne vedd magadra mások bosszankodását. Mindenképp térj ki a vita elől, vagy konkrétan kérdezz rá, hogy biztosan neked szól-e a leszúrás! Péntektől a bolygók szerint megnyugszik a lelked, és élvezheted a húsvéti hosszú hétvégét.

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)


Ez a te heted lesz. Neked kedveznek az égi folyamatok kedden és csütörtökön. Ekkor mindent megoldhatónak látsz, érdemes ezekre a napokra időzíteni a legfontosabb feladatokat. Közben a tűz energia is intenzív lesz, amelynek köszönhetően a szükséges lépéseket is meg tudod tenni. Zseniális, ha megvan a megoldás és a megvalósításhoz szükséges energia is. Szombaton vége az első negyedévnek. Ez arra jó, hogy egyenleget készíts: mi sikerült eddig? És mi nem...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)


Hétfőn a Merkúr jegyváltása olyasmit sejtet, hogy a főnököd hegyibeszédet fog tartani. Semmiképp se látsszon rajtad, hogy nem értesz egyet! Ne most ellenkezz vele! Ráérsz később kifejteni a véleményedet. Akkor már lesznek a kezedben konkrét ütőkártyák. Inkább készülj a húsvéti hosszú hétvégére! Ne feledd, csak szombaton lesznek nyitva a boltok! Jobb, ha előre bevásárolsz mindent...

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)


Kedvedre való, hogy hétfőn bolygód, a Merkúr belép a Bikába. Innentől alkalmad lesz elvárni, hogy a másik is pontosabban fogalmazzon. De csodákra ne számíts! Vannak emberek, akik képtelenek a tárgynál maradni, folyton elkalandoznak, amit te – jogosan – időrablásnak élsz meg. A csütörtöki telihold a költekezésben óvatosságra int. Nem kell mindent felvásárolnod...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.