háromlábú kutya baleset felegyenesedett járás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dexter névre hallgató breton spániel egy balesetben sérült meg, azután tanult meg kétlábon járni.

Imádja az internet népe a háromlábú Dextert, akiről a gazdája osztott meg videókat a TikTokon. Az állat úgy közlekedik, mint az emberek, a két hátsó lábát használja. A bal mellső lábát egy évvel ezelőtt amputálni kellett, mert elütötte egy teherautó.

@dexterdogouray Trying to walk around with a bone the size of my head? Yeah, no problem! I'll just hide it in my shirt and call it a day... #sarcasm#funnydogvideos#comedyclub#comedyvideos#comedyclubproduction#celebrity#comedians#comedy#crazydogmom#dexterdogouray♬ It's Tricky - Run - D.M.C.

A gazdája azt mondja, a kutyus a műtét után tanult meg két lábon járni. Valószínűleg azért, mert a megmaradt mellső lába sem működik tökéletesen, csavarok tartják össze. A sok gyakorlás után Dexter már az esetek 85-90 százalékában csak a hátsó lábain jár.

@dexterdogouray Everyday walks with Dexter become an entire magical wonderland! Join me in my quest for more adventures... if you dare. So don't just stand there, follow me my friend and let's explore the mysterious, mystical world of adventure together! #dexterdogouray#petlifebalance#petlifestyle#dogmomlifestyle#crazydogmom#doglife#dogsonly#petcrazy#comedians#comedians♬ Old Disney Swing Jazz - Nico



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.