Válásáról vallott őszintén Schell Judit: "Szomorú érzés volt, hogy hazamegyek, és nem fogja megkérdezni senki, hogy voltam aznap”

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
színésznő válás magánélet Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nemrég komoly döntést hozott: hirtelen elhagyta a Thália Színházat és Magyarországot, majd egy évre eltűnt a nyilvánosság elől. Miután párjával elváltak útjaik egymástól, Spanyolországba költözött, ahol lelkileg rendbe szedte magát és újult erővel tért vissza a szakmába. Judit most őszintén mesélt a magánéletéről. 

Schell Judit volt a legutóbbi vendége a Palikék világa című műsornak, ahol őszintén vallott magánéletéről.

"Az nagyon érdekes volt, és arra a pillanatra úgy emlékszem is, hogy amikor már elváltunk, úgy ültem a játszótéren, hogy tudtam, nem kell sietni haza, mert nem jön haza már senki. Egyfelől jó volt, hogy addig maradunk, amíg akarunk, de igazából az olyan szomorú érzés volt, hogy hazamegyek, és nem fogja megkérdezni senki, hogy voltam aznap"

Schell Judit Fotó: Csudai Sándor - Origo

- mesélt őszintén a színésznő, akinek Schmied Zoltánnal való kapcsolatából két gyermeke született, Boldizsár és Borbála. Juditnak van egy 29 éves fia is, aki jelenleg amerikai filmsorozatokban dolgozik, közben 3D grafikát tanul és szeretne közösségi médiadizájnnal foglalkozni a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.