Lézeres szőrtelenítés biztonságosan - akár nyáron is!

Forrás: pexels.com -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár is tökéletesen alkalmas időszak arra, hogy belevágjon a tartós, lézeres szőrtelenítésbe: ismerje meg a DEKA MOVEO lézertechológiáját és a Porta Bella Vita professzionális csapatát!
Forrás: pexels.com

Hamarosan itt a nyár, ezzel együtt pedig a végtelennek tűnő, órákon át tartó szőrtelenítés időszaka is beköszönt. Annak érdekében, hogy megőrizze a sima érzetű, puha és szőrmentes bőrfelületeket, egyre rendszeresebbé kell válnia ezeknek az alkalmaknak.

A lézeres szőrtelenítéssel búcsút inthet a borotválkozás fáradalmainak Forrás: pexels.com

De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy akár egész évben búcsút inthet a borotválkozás fáradalmainak, mégis minden évszakban selymes és sima lehet a bőre?

A lézeres szőrtelenítéssel megváltoznak a játékszabályok!

A lézeres szőrtelenítés előnyei

  • Így könnyítheti meg, és teheti szebbé a mindennapokat

A lézeres szőrtelenítés talán legismertebb előnye az időmegtakarítás, ugyanis ebben az esetben nem kell órákat a zuhany alatt tölteni és minden második nap teljes borotválkozási rituálé alá vetnie magát.

Amellett, hogy hosszú távon időt takaríthat meg, ezzel együtt pedig pénzt is, hiszen nem kell rendszeresen szőrtelenítő eszközökre és kiegészítőkre költenie, rengeteg más előnye is van annak, ha a tartós, lézeres kezelés mellett teszi le a voksát.

Benövés-mentes:

A borotválkozás vagy gyantázás gyakran fájdalmas, benőtt szőrszálakat eredményezhet, ezt a jelenséget pedig sok esetben nehéz elkerülni. A lézeres szőrtelenítés azonban ezeknek a benövéseknek a kockázatát teljesen lenullázza, így biztos lehet abban, hogy nem fog begyulladt szőrtüszőkkel találkozni.

Bőrbarát:

A különböző szőrtelenítési technikák gyakran durva hatással lehetnek a bőrre, irritációt vagy égést válthatnak ki. A lézeres szőrtelenítés teljes mértékben kíméletes a bőrhöz, emellett pedig annak textúráját és megjelenését is javíthatja!

Önbizalom-növelő:

A nem kívánt szőrszálak tudata gyakran nehezebbé teszi azt, hogy bizonyos helyzetekben elengedjük magunkat. A lézeres szőrtelenítés önbizalmat adhat, hogy megmutathassa a bőrét anélkül, hogy aggódnia kelljen a szőrnövekedés miatt.

A kellemetlen, égő és viszkető érzés, a folyamatos borotválkozás és a ruharétegek alá rejtőzés is elkerülhető abban az esetben, ha a tartós, lézeres megoldást választja!

Úgy gondolja, túl késő most belevágni a tartós szőrtelenítés folyamatába, és legalább őszig várnia kell arra, hogy elkezdhesse azt?

Téved, hiszen nyáron is teljesen biztonságos a lézeres szőrtelenítés!

Nyáron is igénybe vehető a lézeres szőrtelenítés Forrás: Porta Bella Vita Kft.

Nem maradt még le semmiről!

  • Nyáron is igénybe vehető a lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés nyáron is biztonságosan elvégezhető, feltéve, hogy megtesz néhány szükséges lépést annak érdekében, hogy a bőre egészséges és védett maradjon a folyamat során.

A lézeres szőrtelenítés a bőr felszíne alatti szőrtüszőket célozza meg, így nem érinti a bőr napsugárzásnak kitett felső rétegét: éppen ezért biztonságos a lézeres szőrtelenítés azokon a területeken is, amelyek nyáron napsugárzásnak vannak kitéve.

A szőrtelenítés során a lézer a kezelés alatt álló egyén bőrtípusához, és bőr-, hajszínéhez van igazítva, ez azt jelenti, hogy a szakember mindent megtesz annak érdekében, hogy a bőrirritáció kockázata ne álljon fenn.

A lézeres szőrtelenítő kezelés előtt azonban fontos, hogy 30-as, vagy magasabb SPF-értékű fényvédőt használjon, ez segít megóvni a bőrt az UV sugárzás által okozott károktól, és biztosítja azt is, hogy a lézer a kezelés során hatékonyan célozza meg a szőrtüszőket.

Míg a nap nem az ellensége a lézeres szőrtelenítésnek, addig a szolárium növelheti a bőr érzékenységét, sérülékenységét és a mellékhatások lehetőségét is, így érdemes úgy készülni, hogy a barnító egységek látogatását a kezelést követő 2 hétben érdemes mellőzni.

A legfontosabb pedig nem más, minthogy kövesse a kezelést elvégző szakember, orvos utasításait az utókezelésekkel kapcsolatban, amelyek magukba foglalnak napozással kapcsolatos tanácsokat, illetve fényvédő ajánlást is!

Összességében a lézeres szőrtelenítés tehát biztonságos és hatékony módszer a szőrtelenítésre, még a nyári, forró hónapok során is. A szükséges óvintézkedések megtételével és az utókezelési utasítások betartásával biztonsága vagy egészsége veszélyeztetése nélkül élvezheti a szőrtelen és bársonyos bőr előnyeit.

Természetesen kezelés és kezelés között is van különbség, így amennyiben nem tudja, melyik típusú lézeres szőrtelenítő berendezés és technika az, amely a legkíméletesebb a bőrével, a leghatásosabb, és a leggyorsabban elérheti vele a vágyott eredményt, akkor engedje meg, hogy ajánljunk Önnek egyet!

Fájdalommentes, biztonságos és rendkívül hatékony lézertechnológia Forrás: Porta Bella Vita Kft.

Forradalmasítsa szőrtelenítési tapasztalatait az orvosi DEKA MOVEO lézertechnológiával

  • fájdalommentes, biztonságos és rendkívül hatékony

Bemutatjuk a DEKA MOTUS AY - MOVEO lézeres szőrtelenítést, a szőrtelenítési technológia forradalmi koncepcióját. Az Alexandrit és Nd:YAG lézerforrások egyedülálló kombinációjával a legfejlettebb és leghatékonyabb szőrtelenítési megoldást nyújtja az igénybe vevők számára.

Az eljárás teljes mértékben fájdalommentes, emellett pedig biztonságos minden haj-, szőr- és bőrtípusra is, beleértve a napbarnított bőrt is.

A MOVEO kezelőfeje négy alapkoncepciót kínál, és minden szükséges funkcióval rendelkezik az optimális eredmény eléréséhez: hatékonyság, sebesség, fájdalommentesség és biztonság.

Ez az innovatív lézeres szőrtelenítő készülék télen-nyáron lehetőséget kínál arra, hogy búcsút mondhasson a borotvának, és egy hatékonyabb, tartósabb és fájdalommentes szőrtelenítési megoldásban legyen része!

3-6 kezeléssel 6 hetes időközönként optimális eredményeket érhet el mellékhatások, égő érzés vagy elszíneződés nélkül.

Készüljön fel a selymesen sima bőr élvezetére a ma elérhető legfejlettebb és legbiztonságosabb szőrtelenítési technológiával!

Amennyiben belefáradt a folyamatos borotválkozásba vagy gyantázásba, hogy megszabaduljon a nem kívánt szőrszálaktól, érdemes belevágni a lézeres szőrtelenítésbe, ha pedig csúcsminőségű eljárásra vágyik, a Porta Bella Vita az az orvos-esztétikai klinika, amelyre Önnek szüksége van!

A Porta Bella Vita-nál a DEKA MOVEO lézeres szőrtelenítő rendszert használják, amely az egyik legfejlettebb és leghatékonyabb módszernek bizonyul jelenleg a piacon.

Magas színvonalú orvosesztétikai szolgáltatások a Porta Bella Vita-nál! Forrás: Porta Bella Vita Kft.

Ők azok, akik mindezt megadhatják az Ön számára

  • Bemutatjuk a Porta Bella Vita-t

Ha magas színvonalú orvosesztétikai szolgáltatásokra vágyik, ne keressen tovább: rátalált a Porta Bella Vita-ra!

Több évtizedes tapasztalattal 2011 óta vannak jelen a piacon, így az első olyan klinikák közé tartoznak az országban, akik professzionális esztétikai kezelésekkel és teljes odaadással tesznek meg mindent azért, hogy ügyfeleik elégedettségét a lehető leginkább maximalizálják.

Szolgáltatások széles skáláját kínálják, többet között arckezeléseket, injekciós bőrminőség-javítást, testkezeléseket és a DEKA MOVEO tartós, lézeres szőrtelenítés is elérhető náluk, amely igazi felüdülés lehet, ha fájdalommentes kezelésre és végtelenül sima bőrre vágyik.

A Porta Bella Vita szakemberei, orvosai a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítják, kommunikációjuk gördülékeny, a konzultációk pedig alaposak. A vendégek teljes körű tájékoztatást kapnak a kezelést megelőzően, aközben és azt követően is, hogy minden világos és átlátható legyen az előkészületekkel, a folyamatokkal és az utókezelésekkel kapcsolatban is.

Mindig újítanak és megújulnak, csak a legjobb minőségű berendezéseket és professzionális, innovatív kezelőgépeket választanak: szeretettel várnak mindenkit, a nőket és a férfiakat, a fiatalokat és az idősebbeket is.

Ha olyan orvos-esztétikai klinikát keres, amely a minőséget és a profizmust helyezi előtérbe, akkor a Porta Bella Vita lehet az Ön megmentője!

Vegye fel velük a kapcsolatot és kezdje a nyarat, puha, sima és szőrmentes bőrrel:

jelentkezzen be az első DEKA MOVEO lézeres szőrtelenítés időpontjára!

Tudjon meg többet a Porta Vita Bella szolgáltatásairól IDE kattintva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.