Zalatnay Cini döntött: tervei vannak Tóth Andival

Fotó: TV2 -
Zalatnay Cini életrajzi film Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás énekesnő egy interjúban bejelentette, hogy életrajzi filmet tervez, és Tóth Andit szeretné felkérni a főszerepre. Sarolta szerint Andi viselkedése és karrierje hasonlít az ő fiatalkori énjéhez, és ennek köszönhetően tökéletes választás lenne a szerepre.

Az énekesnő a Tények Plusz című műsorban beszélt terveiről, és elárulta, hogy az életrajzi film forgatása várhatóan június-július környékén kezdődhet. Cini azt is elmondta, hogy már aláírt ígérvénye van a filmre, amelyben nyíltan és őszintén fog vallani életéről és pályafutásáról.

Zalatnay Sarolta hozzátette, hogy az ő életében a legnagyobb szívfájdalom a gyermektelenség. A híresség úgy érzi, hogy ebben az életrajzi filmben feldolgozhatja a múltját és bemutathatja az újabb generációknak pályája és magánélete izgalmas történetét – írja a Blikk.

Zalatnay Cini Fotó: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.