Heti horoszkóp 2023. május 1-7.: Megnehezíti a hetet a félárnyékos telihold

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Pénteken a Skorpió jelében lesz telihold, amely azért szokatlan, mert a részletes holdfogyatkozás hatására félárnyékos lesz. A telihold alapvetően is hozhat nehézségeket, de ez a mostani még inkább fokozhatja a problémákat. A legfontosabb, hogy legyél türelmes, higgadt, visszafogott, akkor nem lehet baj.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hosszú hétvégével induló hét tartogat pár érdekességet neked. Az első, hogy rögtön a hosszú hétvége utáni első munkanapon tanácsos egyszerre használnod a logikát és a diplomáciát. Második, hogy csütörtökön kimagyarázhatod magad, de a pénteki telihold napján ki kellene térned a vita elől. Május első hétvégéjén a ballagások és az anyák napja is megterhelheti a pénztárcádat.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ragyogó kedved lesz hétfőn, amit nemcsak a munkaszüneti napnak köszönhetsz. Kedden ne fogd vissza magad: mondd ki, amit gondolsz! A Nap együtt áll a Merkúrral a Bikában és segít, hogy józanul fogalmazz. Csütörtök délutántól legyél egyre óvatosabb, nem kéne senkit megbántanod. A pénteki félárnyékos telihold sértődés valószínűségét jelzi. Hétvégén kiengesztelheted, akit kell...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Hétfőn vigyázz a finom falatokkal, mert még nő a Hold, és téged is „hizlal"! Keddtől kirobbanóan jó formában leszel. Mindenkivel megtalálod a közös hangot, és olyan ügyeket is meg tudsz oldani, ami eddig nem ment. A csütörtök látszik a legsikeresebbnek. Bár este már gyengeséget érezhetsz, jó lenne, ha nem betegednél meg péntekre. Vitaminokkal erősítsd a szervezetedet! Hétvégén pihenj, ha lehet!

Heti horoszkóp 2023. május 1-7.: Megnehezíti a hetet a félárnyékos telihold Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Egész héten békítő szerepet kell betöltened. Több olyan szituációt mutatnak a bolygók, amikor rajtad múlik, hogy két ember egymás torkának esik-e,vagy sikerül megtalálniuk a közös nevezőt. Ez nem fog nehezedre esni pénteken és szombaton. Neked is jobb, ha a béke tartósítható. A hétvége két szempontból is mozgalmasnak ígérkezik: középiskolai ballagás és az anyák napja is ekkor lesz.

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Május első napjaiban vigyázz az egészségedre! Egyrészt, mert más nem vigyázhat rá helyetted, másrészt kár lenne hosszabb időre kiesned a munkából és az izgalmas programokból. A pénteki telihold félárnyékos lesz, ami beárnyékolhatja a kedvedet és a közérzetedet. Igyekezz több nyers zöldséget és gyümölcsöt enni! Szellőztess minél többet és/vagy legyél sokat a friss levegőn! Hétvégén pláne!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Béke száll meg hétfőn, amelyet békés konstellációknak köszönhetsz. Keddtől indul a munka. Érdemes már reggel „to do" listát írnod, mert ez garantálja most a hatékonyságot. Ne ijedj meg, ha csütörtök délutántól több konfliktusnak leszel szem- és fültanúja! Szerencsés vagy, ha te nem keveredsz bele. Pénteken egy félárnyékos telihold nehezíti a harmónia megőrzését. Ennek a hétvégére már nyoma sem lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.