Keresztes Ildikó: "Anyukám rám tette fel az életét"

Fotó: Mudra László - Origo -
HOT! magazin Keresztes Ildikó édesanyja Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó és édesanyja a mai napig nagyon szoros kapcsolatot ápol egymással. Az énekesnő aligha ismer anyukájánál jószívűbb, kedvesebb embert. 

Hamarosan itt az anyák napja, ami Keresztes Ildikó életében is egy nagyon fontos ünnep, hiszen nagyon sokat köszönhet imádott édesanyjának.

"Mondhatnám azt is, hogy anyukám rám tette fel az életét. Néha úgy tűnik, szinte olyan, mint Teréz anya. Végtelenül jó volt mindenkihez világéletében, nem csak hozzám, sokak szemében abnormális módon is.

Keresztes Ildikó: "Anyukám rám tette fel az életét" Fotó: Mudra László - Origo

Sokszor kérdeztem tőle, mi ennek a forrása – erre csak annyit felelt, hogy így érezte magát igazán boldognak, hogy mások boldogságát szolgálta. Sokszor lelkiismeret-furdalásom volt, ha veszekedtem vele, de ez csak a lobbanékony természetem miatt van" - árulta el Ildikó a hot! magazinnak.

Az énekesnő nemrég nehéz döntést hozott meg az édesanyjával kapcsolatban: erről és jövőbeli terveiről a szerdán megjelentő hot! magazinban mesél részletesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.