Bochkor Gábor szerint a férfibarátságban nincs versengés, a nők viszont hormonálisan irigyek egymásra

Retro rádió -
női barátság Bochkor Lovász László barátság különbségek férfi barát Bochkor Gábor Héjja Anett
A Bochkor legújabb adásában a műsorvezetők arról beszélgettek, hogy igazi barátság csak férfiak között lehet, a nők közötti baráti kapcsolatok Bochkor Gábor szerint silányak. 

A műsorban a vitát egy cikk indította, mely arról szólt: „Miért tart akár évtizedekig a férfiak közötti barátság?"

Bochkor Gábor elmondta, a cikkben nagy különbséget tettek a férfi és női barátságok között: a férfiak minden élethelyzetben versengenek, kivéve a barátaikkal szemben. Szerinte köztük összefogás van, ami úgy gondolja, a nőkre nem jellemző, ők minden helyzetben le akarják győzni egymást: „Az irigység az hormonálisan bennetek van" - mondta Héjja Anettnek, aki azt mondta, az ő évtizedek óta meglévő barátnői között sincs versengés. Azok a bartnők morzsolódtak le, akiknek családjuk lett, nem értek rá elmenni a programokra.

Bochkor Gábor, Lovász László Retro rádió

A férfiak Bochkor szerint ezekben a helyzetekben is elnézőbbek, az ő barátságaik nem kopnak el a család miatt.

A műsorvezető elmesélt egy esetet az egyik volt barátnőjéről, ami megdöbbentette:

"Volt olyan barátnőm, volt valami konfliktusunk, mondtam neki, hogy jó, figyu, ezt nem tudjuk most itt rendezni, meséld el ezt a sztorit, ami most közöttünk zajlott a legjobb barátnődnek, kérd ki a véleményét, ő mit gondol. Nekem nincs barátnőm, ez volt a válasz" - mondta el a sztorit Bochkor Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.