Schell Judit hazaköltözése nem végleges: eddig marad Magyarországon

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Magyarorszg költözés Schell Judit
A színésznő néhány évvel ezelőtt komoly döntést hozott: hirtelen elhagyta a Thália Színházat és Magyarországot, majd egy évre eltűnt a nyilvánosság elől. Miután párjával útjaik elváltak egymástól, Spanyolországba költözött, ahol lelkileg rendbeszedte magát, és újult erővel tért vissza a szakmába. Úgy tűnik azonban, hogy nem tervezi, hogy sokáig itthon marad.

Schell Juditnak régóta vágya volt, hogy külföldön töltsön egy évet a családjával, két évvel ezelőtt valóra is vált az álma, két gyermekével Spanyolországba költöztek. A színésznő Lilu műsorában nemrég mesélt arról, hogy közös utazásuk után a jövőben ismét el tudja képzelni, hogy más országban próbál szerencsét.

Schell Judit hazaköltözése nem végleges: eddig marad Magyarországon Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Amikor hazaköltöztünk, azzal nyugtattam magam, hogy ez csak egy átmeneti állapot, direkt nem is pakoltam ki mindent. Tehát azóta is maradtak becsomagolt dobozok, amiket ki is lehetne dobni, hiszen lassan két éve nem volt rájuk szükség. Továbbra is azt gondolom, az itthonlét csak átmeneti időszak, ami lehet, hogy fél évig tart, lehet, hogy tíz évig, de én majd még úgyis megyek valahová és a gyerekek is"

– fogalmazott a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.