Mellkissebbítő műtétre akart pénzt gyűjteni egy fiatal lány, mert sokat cikizték, főleg más nők az extra méretei miatt, ám a megkeresett pénzét végül másra költötte. 

23 éves volt Amy Sophia, amikor elment egy orvoshoz, mert szerette volna, ha kisebbek lennének a mellei. A doki elmondta neki a műtét részleteit, melyek annyira félelmetesek voltak, hogy a lány időt kért, hogy átgondolja a dolgot. Na, nem mintha anyagilag megengedhette volna magának.

A ma már 27 éves leedsi lány gyűlölte, amikor a melleit bámulták, és rendszeresen kapott olyan megjegyzéseket, hogy direkt pakolja ki azokat, sőt, ha elment szórakozni, többször előfordult, hogy más nők szóltak be neki, hogy tüntesse már el a melleit a barátjuk arcából. Egy ilyen alkalommal már nem bírta türtőztetni magát, emiatt végül őt dobták ki a bárból. Ilyen, és ehhez hasonló okok miatt akarta a kisebbítést, ám mivel pénz nem volt rá, ellenben egy rakás adóssággal rendelkezett akkoriban, regisztrált az Only Fansre. 

És ekkor jött rá, hogy nem is olyan rossz az a nagy cici, sőt, inkább áldás, de legalábbis jól lehet vele keresni az oldalon. Olyannyira, hogy saját állítása szerint Amy havonta 40 ezer angol font (körülbelül 16,5 millió forint) jövedelemre tesz szert azzal, hogy a sors, vagy csak a biológia, de óriási keblekkel áldotta meg. 

Az első dolga az volt, hogy kifzette sajt 30 ezer fontos tartozását, majd a szülei 100 ezer fontos adóssága következett. Most pedig az utazgatás, szórakozás, vásrlás van műsoron a nagy keblű szépségnél, akit már nem érdekelnek az irigyei. 

"Már nem zavarnak a bámészkodók és a beszólogatók. Tudom, hogy csak féltékenyek, problémájuk van a testükkel, nyilvánvalóan nem boldogok a saját bőrükben. A pozitív figyelem valóban megváltoztatta a gondolkodásmódomat. Rájöttem, hogy sok srác szereti a melleimet, és most már belőlük élek" - mondta el Amy a Mirrornak.