Heti szerelmi horoszkóp 2023. június 3-9.: Szakítópróba

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp Heti szerelmi horoszkóp
Június első hete komoly feszültségeket, konfliktusokat hozhat a párkapcsolatokban. Szakítópróba is lehet ez most, és olyasmi is kiderülhet, amivel eddig nem szembesültetek. Ha fontos a másik, ki lehet mondani: igazad van...

KOS heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Kos
Egyértelműen azt mutatják a bolygók, hogy a kedvesed szeretne a kedvedben járni, és hűen követ téged. Kérdés, te ezt valóban értékeled-e? Sőt nagyobb kérdés, vajon hangot adsz-e annak, hogy ez milyen jól esik neked? Ne fukarkodj a hálás, kedves szavakkal! Emellett a hét harmóniájának kulcsa a gyakorlatiasság. Hallgass a kedvesed józan tanácsaira!

Szingli Kos
Valaki keresi a társaságodat. Vajon észre veszed vagy reagálsz rá? Ne legyél faragatlan a másik féllel! Akkor se, ha nem tetszik. Ha elvárod másoktól, hogy megtiszteljenek valamilyen normális válasszal, akkor te is tedd ugyanezt! Persze hitegetned sem kell az illetőt. Közben az égi folyamatok azt javasolják, hogy maradj józan! A tények nem hazudnak, nem csapnak be. Kérdés, hogy figyelsz-e rájuk...

BIKA heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Bika
Meglehetősen feszült leszel egész héten. Figyelj rá, hogy ennek ne a szerelmed igya meg a levét! Mivel nehezedre esik megfogalmazni, mi is a konkrét problémád, ő nem sokat tud segíteni. Kérd meg, hogy adjon időt neked! És mielőbb nyugtasd meg, hogy megoldod és/vagy megosztod vele a gondjaidat! Ettől megnyugszik, hogy nem a kapcsolatokkal van bajod.

Szingli Bika
Önmagadat sem lesz egyszerű elviselned, nem hogy másokat ezen a héten. Szóval most kicsit lépj hátra, és ne akarj tetszeni, mert nem fog menni. Iszonyatos nagy erők mozognak az égen, s ezek most nem neked kedveznek. Muszáj megőrizned az optimizmust, de emellett nem jut kapacitásod arra, hogy őszintén mosolyogj. Jobban jársz, ha most kicsit szünetelteted a párkeresést.

IKREK heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Ikrek
A vasárnap hajnali telihold ürügyet szolgáltat arra, hogy összezörrenjetek. Ez remek előjáték lehetne, ha nem lenne veszélyes. Inkább más módot találjatok az izgalom fokozására! A hét során sokat küzdesz a lassú emberekkel. Nehezen tolerálod őket. Kövess el mindent, hogy a párodra is jusson elegendő türelem! Nem lehet ő a vesztese a nehézkes folyamatoknak.

Szingli Ikrek
Minden toleranciádra szükséged lesz, hogy a hétvégén, majd a hét során elviseld a lassú felfogású embereket. Ezek után nem csoda, hogy olyan társaságra vágysz, ahol nem kell nehézkességgel küzdened. Kicsi az esélye, hogy most találsz olyan partnert, aki hozzád hasonlóan képes szárnyalni, és szellemi magasságokba emelkedni veled. De ne add fel a keresést!

Forrás: Shutterstock

RÁK heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Rák
Az anyagi gondjaidról nem a párod tehet. Akkor sem, ha egy kasszán vagytok, és akkor sem, ha külön. Végig civakodhatjátok az egész hetet, ha nem veszitek észre, hogy nem a kapcsolattal van baj, hanem a pénzzel. A föld jegyekben járó bolygók segítenek, ha a konkrét tényekre és a józanészre támaszkodtok. Legalább egyikőtök legyen gyakorlatias és higgadt!

Szingli Rák
Kissé borús lesz az idő és a kedved is ezen a héten. Anyagi gondok felhői nehezíthetik a mindennapokat. Amikor nem tudsz őszintén mosolyogni, amikor folyton elkalandozik a figyelmed, akkor inkább ne randevúzz! Nem csak azért, mert nem vagy ott testileg és lelkileg is, hanem azért se, mert nem teszel jó benyomást, és rögtön az elején félre ismerhet a másik fél.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Oroszlán
A szentimentális hétvége után súlyos viták veszélyét mutatják bolygók hétfőn, szerdán és csütörtökön. Hol te, hol a szerelmed érzi fölényben magát. De ne felejtsétek el, hogy a párkapcsolat nem erőméregetés! Nem kell, és nem is szabad a másikat „leigázni", megleckéztetni, legyőzni. Amint ez sikerül, helyre áll a béke.

Szingli Oroszlán
Cseppet sem lesz könnyű dolgod ezen a héten. Folyton belefutsz olyan emberekbe, akik rivalizálni akarnak veled. Az is lehet, az a bajod velük, hogy nem mesélnek, hanem dicsekszenek. Ez most kimondottan irritálhat téged. Mivel az arcodra van írva, mit gondolsz, nem sok esély lesz a következő találkára. Ne bánd! Ilyen emberrel nincs közös jövőd...

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Szűz
Ha bármit titkolni próbálsz, gyanússá válhatsz. A párod ismer már annyira, hogy észre vegye, ha készülsz valamire. A bolygók szerint jobb, ha szólsz neki, hogy ne gyanakodjon, csupán meglepetésre készülsz. Ezzel megelőzhetsz ingerült szócsatákat. Sajnos erre ti hajlamosak vagytok. De minden alkalommal keserű lesz a szád íze függetlenül attól, hogy ki nyert.

Szingli Szűz
Az értékrendedbe nem fér bele, hogy te legyél a harmadik egy kapcsolatban. Vénusz, a szerelem bolygója most ennek a veszélyét jelzi. Tiszteld önmagad annyira, hogy semmilyen ilyen jellegű csábításnak nem mondasz igent! Amikor képes vagy megőrizni a józanságodat, ez nem kérdés. Csak akkor van esélye csapdába esni, ha elkezded sajnálni magadat...

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.