G.w.M: "Szerintem rejtett képességem, hogy egyben anyuka is vagyok, ha kell"

Forrás: https://www.instagram.com/gwmmusic/ -
Varga Amara család Kulcsár Edina G w M rapper
G.w.M májusban harmadszor is apa lett: Kulcsár Edinával közös kislánya, Varga Amara a rapper szerint nagyon jó baba, együtt alszanak és pont akkor ébred, amikor édesapja is felkelne. A család mellett Varga Márk a szakmai életében is változásokat tervez. 

Augusztustól élőzenekaros koncerteket tervez G.w.M. A rapper nem mondja, hogy nem lesznek klubkoncertek, de jóval kevesebbet szeretne belőlük, aminek az az oka, hogy ezeken a fellépéseken a közönség korlátozott számú, így sokan nem jutnak be a helyszínekre. Márpedig a rappernek fontosak a rajongói, mindent meg is tesz, hogy jól érezzék magukat, miattuk gondolkodik mindig valami újban.

G.w.M Forrás: https://www.instagram.com/gwmmusic/

A zene mellett, sőt előtt szerepel nála a fontossági sorrendben a család. Májusban született meg Kulcsár Edinával közös kislánya, Amara, aki pillanatok alatt bűvölte el édesapját.

"Amarám nagyon jó baba. És olyan szép, hogy végem van! Nem tudok vele betelni, és a család sem. Igazi áldás, ő a mi kis angyalkánk" – fogalmazott újszülött kislányáról a rapper, hozzátéve:

"Velem alszik, és ameddig én alszom, addig ő is pihen. A nagylányomnál is jó apuka voltam, és a fiamnál is jól belejöttem a kisbaba körüli teendőkbe, most pedig már minden rutinból jön. Ha bármit csinálni kell vele, ösztönből megy. Szerintem rejtett képességem, hogy egyben anyuka is vagyok, ha kell" - mondta el a Blikknek adott interjúban Varga Márk, aki szerint az embernek arra van ideje, amire időt akar szánni.

"Nálam a család a prioritás, számomra az van minden előtt – árulta el G.w.M, aki nem érti azokat az embereket, akiknél ez nem így van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.