Kulcsár Edina rajongója szerint G.w.M nem bánik jól a feleségével

modell G.w.M család Kulcsár Edina rapper újszülött gyerek
Lassan három hetes lesz Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke, Amara, akinek szülei már bele is vetették magukat a munkába. 

Míg Edina az újszülött és a már meglévő két gyermekének ellátása mellett a Miss World Hungary kiválasztásán dolgozik, addig Varga Márk folytatja a koncertezést. És ez az, ami Edina egyik rajongójának szemet szúrt és amiért kommentben teremtette le a rappert.

"De jó Neked, hogy bulizol míg Edina otthon van a Gyermekeddel. Plusz a másik 2 kicsinek is meg kell adja amit eddig" - hányta G.w.M szemére a kommentelő, mire azonnal a rapper védelmére keltek saját rajongói, mondván: neki ez a munkája, ebből tartja el a családját.

Persze akadt olyan védője is Varga Márknak, aki inkább azzal magyarázta a helyzetet, hogy Edina nő, és a nőknek az a dolguk, hogy otthon maradjanak...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.