Heti horoszkóp 2023. június 12-18.: Az újhold sok mindent új megvilágításba helyez

Forrás: Shutterstock -
Szűz heti horoszkóp újhold horoszkóp
A vasárnapi Ikrek újhold sok mindent egészen új megvilágításba helyez. Újíthattok is sok mindenben, ha akartok. Addig viszont számolni kell néhány rázósabb nappal is...

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Amilyen lendületesen indul ez a heted, annyira be fog lassulni minden szerdától. Ez hihetetlen módon kihozhat a sodrodból. Megint megtapasztalhatod, hogy minél inkább sietnél, annál többen totyorognak előtted. Nem sürgetheted sem az embereket, sem az időt. Péntektől javul a helyzet, majd jön egy vidám hétvége, ami egyrészt az Ikrek holdnak és a vasárnapi újholdnak, másrészt a tanév végének köszönhető.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Ez a júniusi hét több felismerést tartogat a számodra. Különösen tanulságosnak ígérkezik a szerda és a csütörtök. Járj nyitott szemmel és füllel! Előre nem tudhatod, mikor látsz vagy hallasz olyasmit, ami utolsó puzzle-darabként segít, hogy összeálljon a kép. Mindezt hétvégén meg kell emésztened. Nem azért, mert kellemetlen, hanem azért, mert nagy előrelépés esélyét hozza neked.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Szuper hét elé nézel, végre minden a kezedre játszik. Sikerek várnak rád akkor is, ha vizsgázol és akkor is, ha tárgyalsz. Egyetlen dologra kell ügyelned: az időzítésre. Akkor kérdezz, akkor beszélj, ha meggyőződtél róla, hogy a másik tud figyelni! Ez csütörtökön látszik a legrizikósabbnak egy Merkúr-Szaturnusz fényszög szerint. Azt követően az újholdas hétvége újításra ösztönöz. Ne fogd vissza magad!

Heti horoszkóp 2023. június 12-18.: Az újhold sok mindent új megvilágításba helyez Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Megszeppenve figyeled, hogy egyesek milyen széles gesztusokkal magyaráznak a hét elején. Aztán a hét közepén mások megvetően néznek rád, mert te még nem tömted tele a naptáradat programokkal egész nyárra. Ha ezekre odafigyelsz, akkor érezheted magad rosszul. Ha megengeded, hogy mások másképp szervezzék az életüket, akkor jobb lesz a közérzeted. A hétvégét mindenképpen töltsd a szabadban!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Elképesztően jó passzban leszel a hét elején. Annyira fel leszel pörögve, hogy két nap alatt négy napi munkát el tudsz végezni. Ennek csak akkor van értelme, ha szerdától lelassulsz, máskülönben túlfeszíted a húrt, és lerobbansz megint. Ismerned kellene már a teherbíró képességedet. Ez a júniusi hétvége kicsalogat a természetbe. Kiülhetsz a kertedbe vagy elsétálhatsz víz mellé kedved szerint.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Lesz, akit bosszant a higgadtságod a hét legelején. Ne törődj vele, csak haladj a saját tempódban! Szerdától téged igazolnak a tények és az eredmények, amitől lehetnél gőgös, de ne legyél! Jobban jársz, ha folytatod a megkezdett utat. Mindenki vonja le a saját tanulságait! Fókuszálj inkább a vasárnapi újholdra, ami remek lehetőséget hoz neked, hogy újragondold a jövődet és a karrieredet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.