Miss World Hungary Magyarország szépe 2023 - ők a nyertesek

Forrás: MTI/Vasvári Tamás -
Szabó Orsolya Magyarország Szépe-Miss World Hungary Hacsi Boglárka szépségverseny Novák Zafír Bella
Lezajlott a Miss World Hungary Magyarország szépe 2023 verseny, mely nem egy szimpla szépségverseny volt: a megjelenés mellett a belső értékek is szerepet kaptak a nyertesek kiválasztásában. 

Táborban választották ki azt a 16 lányt, aki aztán az élő adásban részt vehetett, de addig számos, különböző tematikájú versenyen kellett bizonyítaniuk a versenyzőknek.

Ilyen volt a Miss Sport verseny, melynek során egy sport-akadálypályán kellett teljesíteni a kihívásokat. A legsportosabb hölgynek Koncz Patrícia bizonyult.

A Miss Charity verseny mottója a „Szépség, aminek célja van" - itt a társadalom felé nyújtott szolgálatot díjazták. Ebben a "számban" Hatos Kitti teljesített a legjobban.

Budapest, 2023. június 11. A győztes 23 éves miskolci Hacsi Boglárka (k), valamint a 25 éves debreceni Szabó Orsolya, az első udvarhölgy (j) és a 20 éves budapesti Novák Zafír Bella, a második udvarhölgy (b) a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán, 2023. június 11-én. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Vasvári Tamás Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Miss Natural, azaz a smink nélküli szépségverseny, mely holtversennyel végződött: Szabó Orsolya és Koncz Patrícia bizonyult a legszebb természetes szépségnek.

Miss Talent, ahogy a neve is mutatja, a tehetséget kereste a lányokban, amit mindannyian meg is villogtattak, de a legsikeresebb ebben a körben Novák Zafír Bella volt.

Az élő adásban több, úgynevezett tourban vonultak fel a versenyzők.

A bemutatkozó kör után a korábbi királynőket - köztük Gelencsér Timit és Szarvas Andit - láthatták a Duna televíziós csatorna nézői, akik Nagy Bogi produkciójára vonultak fel.

A Fit tourben Miss Mood és Rico produkciójára magyar színekben pompáztak a lányok: rövid ruhában, magyar zászlóval tácoltak egy adott koreográfiára.

A Creative tour alatt Heincz Gábor és Veréb Tamás produkciójára, színes ruhákban vonultak végig a színpadon a hölgyek, laza hangulat és egy kis tánc jellemezte ezt a kört.

A Nemzeti tour zenei aláfestését Tolvai Reni és Lotfi Begi szolgáltatta a matyó ruhákban felvonuló lányoknak.

Ezt követüen az Estélyi tourban estélyi ruhákban vonultak fel a lányok, akiknek a Fehérvári Alfréd Gábor, Veréb Tamás, Feng Ya Ou és Vavra Bence alkotta alkalmi formáció biztosította a megfelelő hangulatot.

A 2023 Miss World Hungary nyertese Hacsi Boglárka lett.

Az első udvarhölgy címet Szabó Orsolya nyerte el, a második udvarhölgy Novák Zafír Bella lett - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.