"Viki nagyon tartja a frontot, kapaszkodom mögötte ezerrel" - Így érzi magát Feng Ya Ou, amióta megszületett a kislánya

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Feng Ya Ou család Békefi Viki Mei Liza gyerek
Június 9-én született meg Feng Ya Ou és Békefi Viki kislánya, pont azon a napon, amikor az énekes, csak éppen 32 évvel később. Az énekes arról mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjaik a kis Mei Lizával. 

Feng Ya Ou és kislánya, Mei Liza ezentúl együtt ünnepelhetik a születésnapjukat, hiszen mindketten ugyanazon a napon születtek, csak 32 év különbséggel az énekes javára, aki a Reggeliben mesélt arról, hogy érzi magét a kibővült család, mivel telnek a mindennapjaik.

A Dal 2020, Feng Ya Ou Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Minden csodálatos, mindent egybevéve minden fantasztikus. Rajtam olyan fáradtság van, mint soha, leírhatatlan ez az állapot. Viki nagyon tartja a frontot, eszméletlen, amit művel, kapaszkodom mögötte ezerrel" – árulta el Feng Ya Ou, aki a fáradtságtól függetlenül nagyon boldog, ahogy Békefi Viki is.

A legcsodálatosabb ajándéknak nevezte kislányát az énekes, akinek születésnapján született meg az első gyermeke, így mostantól együtt ünnepelhetnek.

Várnak rám címmel írt egy dalt kislánya születésére, melynek a klipje aznap jelent meg, amikor a kicsi megszületett.

A kislányon édesapja elmondása szerint már most nagyon látszanak az ázsiai vonások, ami még az énekest is meglepte, de nagyon örül neki - mondta el Feng Ya Ou.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.