Félmillió dollárért árulják a híres rapper félig megevett pizzáját - és lenne rá jelentkező

kanadai rapper Lil Yachty Audrey Drake Graham pizza
Bizarr gondolat, hogy más összenyálazott, félig megrágott ételét vásárolja meg bárki, de mindig akadnak furcsak emberek. Hiszen hányszor halljuk, hogy valaki egy palackba köp és eladja, míg másoknak a használt fürdővizére pályáznak egyesek. Ha pedig az illető híresség...

Drake, azaz Audrey Drake Graham kanadai rapper márpedig az, így az ő félig megevett pizzájára biztosan többen is pályáznak, mégha 500 ezer dollárba, azaz 170 milliónál is több forintban kerül.

Hogy mi vitte rá a rappert, hogy egy "alig használt" pizzát áruljon ennyi pénzért? Az előzmény annyi volt, hogy június 3-án egy élő közvetítésben egy online fogadóügynökségnél Lil Yachty társaságában a kanadai rapper 500 ezer dollárt akart adományozni egy online streamernek, de a kártyáját a bank elutasította és Drake-nek újra meg kell próbálnia a fizetést.

"Kínos"- énekelte a rapper magas hangon, míg Lil Yachty vigyorogva és viccesen azt javasolta, adják el Drake megcsócsált pizzáját 500 ezer dollárért.

Drake természetesen nincs rászorulva az eladásra, ugyanis igen tetemes, 250 millió dolláros vagyonnal rendelkezik - írja az Indy100.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.