A$AP Rocky egy koncerten a feleségeként hivatkozott a második gyermeküket váró Rihannára

házasság koncert A $ AP Rocky Rihanna
Sem hivatalos, sem nem hivatalos információk nem láttak eddig napvilágot esküvőről, ennek ellenére  A$AP Rocky egy koncerten a feleségének nevezte Rihannát, aki mosolyogva fogadta a dalt, amit a rapper második gyermeküket váró szerelmének küldött. 

Meglepetésszerűen tűnt fel a második gyermekét váró Rihanna párja, A$AP Rocky koncertjén. A kismama hatalmas pocakját egy teljesen áttetsző, fekete, barna és sárga színekben pompázó csipkeszerű ruhában mutatta meg a nagyérdeműnek.

A koncert egy pontján a rapper a színpadról odaszólt Rihannának

"Szeretném ezt a dalt a gyönyörű feleségemnek ajánlani" - mondta, az énekesnő pedig széles mosolyra húzta a száját.

Hogy valóban összeházasodott-e a zenész házaspár, nem tudni, se hivatalos, se nem hivatalos hírek nem érkeztek esküvőről, és sem Rihanna, sem A$AP Rocky menedzsmentje nem reagált a Page Six ezzel kapcsolatos megkeresésére.

@pagesix EXCLUSIVE: #BTS footage from #Rihanna’s VIP section at #ASAPRocky’s #SpotifyBeach♬ original sound - Pagesix | Celebrity Gossip

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.