Azt mondták, nem lehet gyereke, végül természetes úton esett teherbe és hármasikrei születtek

Forrás: Northfoto -
fogantatás meddőség policisztás ovárium hármasikrek
Az anyánál 2013-ban PCOS-t, azaz policisztás ovárium-szindrómát állapítottak meg, és közölték vele, hogy sosem lehet természetes úton gyermeke. Ám hármasikrei ezt másképp gondolták. 

A Londonban élő Monique Bertrandnál 2013-ban állapítottak meg PCOS-t, azaz policisztás ovárium-szindrómát. Orvosa ekkor közölte vele, hogy a betegsége annyira súlyos, hogy ne számítson gyermekáldásra, mert nagy valószínűséggel soha nem lesz képes teherbe esni.

Monique Bertrand és hármasikrei, Layla, Marshall és Trinity Forrás: Northfoto

A nő 2016-ban ismerkedett meg jelenlegi párjával, Johnnal, akivel azt a döntést hozták, hogy ha Monique valamilyen úton-módon nem lesz várandós 2022 végéig, akkor örökbe fogadnak egy babát.

Csodák márpedig vannak, erre Monique az élő bizonyíték, akivel mindjárt triplán történt meg, hiszen nem elég, hogy természetes úton fogant meg, mindjárt három gyermeknek adhatott életet.

Layla, Marshall és Trinity Forrás: Northfoto

Layla, Marshall és Trinity jönni akart, és meg is érkezett édesanyjához, akinél most nem sok boldogabb ember él a Földön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.