Anorexiával küzdött, most ő lett a Miss International szépségverseny győztese Angliában

Anglia szépségverseny lány anorexia
Tinédzserként a poklot poklát élte át, amikor iskolatársai súlyosan zaklatták őt, ami miatt elkezdte éheztetni magát. Évekkel később, leküzdve az anorexiát a Miss International szépségverseny győztese lett Angliában. 

A 23 éves gyönyörű Alisha az egyik legjobb példa arra, hogy semmi sem lehetetlen az életben. A fiatal lányt iskolás éveiben rengeteget csúfolták az osztálytársai, ami miatt egyre kevesebbet kezdett el enni.

Forrás: Alisha Cowie / SWNS/© Alisha Cowie / SWNS/Alisha Cowie / Swns

Ez annyira súlyosság vált, hogy anorexiás lett. A zaklatóit azonban ez sem érdekelte, nem álltak le a csúfolodással, előfordult, hogy kővel dobálták meg az iskolában Alishát. A zaklatás végül odáig fajult, hogy a fiatal lánynak külön idősávban kellett suliba járnia, hogy véletlenül se találkozzon az iskolatársaival.

A sok támadást, lelki terrort és az anorexiát is sikerült leküzdenie, évekkel később pedig szépségével és magabiztosságával nyűgözi le az embereket a színpadon. 2018-ban ő lett Miss Anglia, idén pedig a Miss International szépségverseny győztese lett.

Forrás: Brian Hayes Photography / SWNS/© Brian Hayes Photography / SWNS/Brian Hayes Photography / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.