Így él ma az egykori kis mesemondó, Utasi Árpi

Forrás: Facebook -
üvegszövet Utasi Árpi Csantavér szigetelőanyag munka
Biztosan mindenki emlékszik az egykori csantavéri kis mesemondóra, Utasi Árpira, aki 2007-ben megnyerte az első Csillag születik-et. A kisfiú egycsapásra az ország kedvencévé vált, most pedig a Bors megkeresésére elmondta, miként változott az élete, hogyan él felnőttként.

Árpi elmondta, hogy jelenleg egy szabadkai gyárban dolgozik, ami legfőképp üvegszövet gyártással, és többek között szigetelőanyagok előállításával foglalkozik.

"Szeptemberben lesz két éve, hogy Szabadkán dolgozom ennek a bizonyos cégnek. Csoportvezető vagyok, mondhatni asztalfőnök. Emellett a fő célom, hogy lerakjam a jogsit, az elméleti részen már sikeresen túl vagyok. A negyven kötelező gyakorlati órából húszat már levezettem. Mesét már nem mondok gyakran, nem fér bele a rohanós hétköznapokban. A munkára és a jogsira koncentrálok, ha pedig akad egy kis szabadidőm, sportolok. Focizom vagy úszom egy jót" – nyilatkozta a Borsnak Árpi, és hozzátette: nagyon szereti a munkáját.

Utasi Árpi, az egykori kis mesemondó ma gyárban dolgozik, szereti a munkáját. Forrás: Facebook

Utasi Árpi azt is elmondta, ma is Csantavéren lakik, abban a házban, amit a tehetségkutatós nyereményéből vett.

Az egykori kis mesemondó a munka világában megtalálta magát, ám elmondása szerint a szerelem még várat magára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.