Ez az orvos azt állítja, hogy biológiailag 20 évvel fiatalabb, mint ahány éves

Dr Mark Hyman sportember orvos táplálkozás testedzés
Dr. Mark Hyman sportember és orvos nem kevesebbet állít, mint hogy biológiai kora 20 évvel kevesebb, mint a valódi életkora. Úgy véli, testedzéssel és megfelelő táplálkozással "megállította az időt", így nem 63, hanem sejtszinten csupán 43 éves.

Az orvos úgy véli, attól, hogy megöregszünk, nem kell fájdalmakkal és betegen élnünk, sőt, ha ki is alakulnak problémáink, azok visszagfordíthatóak. "Ez egy kezelhető állapot" - idézi az Unilad.

Hozzátette: nemcsak az számít, hogy meddig élünk, hanem az is, hogy milyen egészséggel. Azt is elmondta, hogy ő mit tesz ennek érdekében. Kávéval, meditációval és súlyzós edzéssel kezdi a napot, később szaunázik és hideg vizes fürdőt vesz.

"A legfontosabb a testmozgás , valamint az egészséges zsírokat és növényi ételeket tartalmazó étrend. Ezeket semmilyen étrend-kiegészítő nem helyettesítheti" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.