Napi horoszkóp 2023. július 29.: a Halak mágnesként vonzza a másikat, az Ikrek a saját feje után megy

asztrológia napi horoszkóp horoszkóp
A szombati nap csodás lehet, de csak ha tudunk valóban a jó dolgokra összpontosítani, és felülemelekedni azon, ha valaki feszültséget provokál. Napi horoszkóp.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Nagyon is visszás helyzetbe keveredhetsz. Ez lehet egy olyan szituáció, ahol különböző emberek, különböző érdekei mentén zajlanak a dolgok, talán nem is egyértelmű módon. Ez persze téged, aki szeret nyílt lapokkal játszani, talán felbosszant, de nem valószínű, hogy tehetsz ellene. Jobb, ha elengeded!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Szombaton valaki kéretlenül bele akar szólni a dolgaiba. Próbál eltéríteni eredeti célodtól, vagy arra tesz kísérletet, hogy beleszóljon abba, miként tedd a dolgodat, hogyan éld az életedet. Hallgasd meg az illetőt, bólogass, azután tegyél mindent úgy, ahogyan neked tetszik.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Szombaton, minta direkt csinálná, valaki nagyon felbosszant. Olyasmit mond neked, vagy olyat tesz, amire te alapból feszülten reagálnál, de számodra legyen fontosabb most, hogy megfelelően kommunikálj, és ne hibáztathasd magad utólag. Nem érdemes csípőből reagálni!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Ma mondd ki az érzéseidet, gondolataidat! Főleg, ha valami bánt, vagy nyomaszt és könnyítenél magadon, ne hallgasd el a problémát. Beszélj ma róla egy bizalmasodnak és kérdezd meg, neki mi a véleménye. Meglátod, hogy megkönnyebbülés lesz hallgatni a válaszokat.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Zavar az a meg nem értés, értetlenkedés, amivel fogadják bizonyos emberek az eszmefuttatásaidat. A kérdés csak az, hogy szükséged van-e arra, hogy mindenki egy követ fújjon veled, vagy elegendő neked az a néhány közeli barát, családtag, aki igazán ismer? A választ te tudod a legjobban.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Büszke vagy rá, hogy milyen jól informált vagy, és igyekszel is lépést tartani az aktuális információkkal. Ma pedig egy nagy újdonság kerül eléd, amit legszívesebben mindenkivel megosztanál. De vigyázz, mert ez most lehet, hogy csak egy álhír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.