27 év alatt egyetlen munkanapot sem hiányzott a Burger King egyik alkalmazottja: 140 millió forint a jutalma

kompenzáció Burger King jutalom Kevin Ford összeg
Kevin Ford a Burger Kingnél eltöltött 27 év alatt egyetlen műszakot sem hagyott ki, 400.000 dollár, azaz körülbelül 140 millió forintnak megfelelő összeget kapott a sokéves szolgálatáért, mindezt azonban nem a cégtől.

2022 júniusában Kevin Ford közzétett egy videót a TikTokon, amelyben megosztotta, hogy milyen jutalmat kapott sokéves szolgálatáért a Burger Kingtől.

A férfi, aki 27 évet húzott le egyetlen szabadnap nélkül a cégnél egy műanyag, átlátszó hátizsákot kapott, amelyben mozijegy, egy Starbucks-os pohár, egy zacskó Reese's Pieces, két toll, és két kulcstartó volt.

"Ez a jutalmam a 27 éves munkáért. Köszönöm srácok" – mondja a férfi a felvételen, miközben feltartja két hüvelykujját. Valóban nagyon hálás volt az ajándékért, amit kapott, amiről azonban a videó alatt hozzászólóknak markáns véleménye van.

Hatalmas sajtburgerrel sokkolja a fogyasztókat a Burger King: 20 szelet sajt található benne

Többen kritizálták a gyorsétterem-lánc kompenzációját az évek óta tartó szolgálatért - írja a People.

"Adj neki egy hét szabadságot fizetéssel, hogy meglátogassa az unokáit" – írta az egyik felhasználó, míg egy másik azt mondta Fordnak: "Ön uram ennél sokkal többet érdemel!"

Ford lánya, Seryna észrevette, hogy mennyien támogatták az édesapját az általa feltöltött videó alatt, illetve észrevette, hogy többen azt írták, hogy "Valakinek el kell indítania a GoFundMe-t ennek a férfinak", és azt gondolta magában: "Nos, én leszek az a valaki."

@thekeep777 People Say You Can't Keep Workers Nowadays, He Even Worked Through the Early Covid Days, Never Missing A Day of Work, This Union-Guys Worked At Vegas' Airport for Over 27 Years, He Got Nothing on His 25th Anniversary Date, But Just Look How Grateful His Employer Was on His 27th Year... #Grateful#Loyalty#GoFundMe . . Thank You Everyone for All the Love and Support!!! Your the Best!!! Kevin... https://www.gofundme.com/f/kevin-27-years?utm_source=customer-andr https://www.tmz.com/2022/06/23/viral-burger-king-employee-hope-more-goodie-bag/ #Thankful#LoyaltyPaysOff#HardWorkPaysOff#HMSShoutOut#TMZ#CNN#MSNBC#Reels#UnionStrong#Honor♬ original sound - Kevin Ford(Kevin27Years)Scythe

2022. június 21-én Seryna elindította apja oldalát.

"Eredetileg egyedülálló apaként kezdett ezen a munkahelyen dolgozni, amikor 27 évvel ezelőtt megszerezte a felügyeleti jogot rám és a nővéremre" – írta a texasi lakos a platformon.

„Aztán, ahogy a családunk nőtt, apukám újraházasodott, továbbra is ott dolgozott, mert az egészségbiztosítást ezen a munkáltatón keresztül biztosították. Ezzel mind a négy lánya a középiskolában és a főiskolán teljes körű egészségügyi ellátást kapott."

Továbbá leírta, hogy a család nem vár pénzt, csak annyit szeretnéne, hogy az édesapjának végre legyen lehetősége meglátogatni az unokáit. A férfi története nagyon meghatotta az embereket, rövid idő leforgása alatt 400.000 dollár, azaz 140 millió forintot gyűlt össze számára, amit a nyugdíjas éveire tesz félre az édesapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.