Különleges okból tér vissza Harry herceg az Egyesült Királyságba

Forrás: BetterUp -
Harry Egyesült Királyság herceg WellChild hazatérés
Jövő hónapban egy különleges, szívéhez közel álló esemény miatt tér vissza Nagy-Britanniába Harry herceg. A WellChild, a súlyosan beteg gyerekeket segítő jótékonysági szervezet éves díjátadó rendezvényén vesz majd részt. 

Szeptember 7-én Londonban rednezik meg a WellChild , a súlyosan beteg gyerekeket segítő jótékonysági szervezet éves díjátadó rendezvényét. Sussex hercege 15 éve a szervezet patrónusa – ez egyike azon kevés szervezeteknek, amelyeket megtartott királyi életéből, miután 2020-ban elhagyta hazáját.

Harry herceg Forrás: BetterUp

Harry herceg a WellChild redezvénye után Németországba utazik az Invictus Gamesre, melyet hatodik alkalommal rendeznek meg. Egyelőre nincs hír arról, hogy az Angliában töltött idő alatt találkozik-e a családjával.

Harry herceg szerdán kiadott közleményében a következőket mondta:

„A WellChild közel 20 éve alakítja át a gyermekek és fiatalok életét szerte az Egyesült Királyságban, olyan kritikus ellátást biztosítva, amely előtérbe helyezi a gyermekek és családjaik mentális és érzelmi jólétét. Az ezekben a fiatalokban megtestesülő bátorság és erő - és az őket támogatók fáradhatatlan odaadása - soha nem szűnik meg inspirálni. Megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek az idei díjátadó ünnepségen, és ünnepelhetem hihetetlen munkájukat".

Harry herceg részt vesz a ceremónián, beszédet is mond és ő adja át a 4-6 éves korosztályban az Inspiráló Gyermek díjat. Hogy felesége elkíséri-e, arról nincs hír, legutóbb 2019-ben kísérte el férjét a rendezvényre - írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.