"A feltűnési viszketegségük nevetséges" - Harry és Meghan új tervei miatt háborog az internet népe

Forrás: AFP/Handout -
Meghan Markle regény Meet Me At The Lake autóbaleset Harry herceg
A hírek szerint Harry herceg és Meghan Markle megvásárolták Carley Fortune legkelendőbb szuperromantikus regényének, a Meet Me At The Lake-nek a jogait, amit a Netflix mutatna be. Legalábbis a sussexi pár reményei szerint. 

Információk szerint a regény azért is fogta meg Harryt, mert többek között egy autóbalesetben elhunyt szülő családjának történetét dolgozza fel, ami a herceget Diana halálára emlékezteti.

A legtöbben azonban azt állítják, csupán a pénzszerzés vezérli őket. Sokan nevetségesnek tartják azt az állításukat is, hogy vissza akarnak vonulni, hiszen szemmel láthatólag ez nem igaz.

Meghant megviseli Harry herceg hiánya. Forrás: AFP/Handout

"Az egész egy bohózatra kezd hasonlítani. A feltűnési viszketegségük nevetséges. Miért nem élvezik egyszerűen az életüket, a pénzüket és legfőképpen a családjukat?" - idéz egy véleményt a közösségi médiából az Express.

A legutóbbi információk szerint Meghant megviseli, hogy egyedül maradt az Egyesült Államokban, miután Harry Délkelet-Ázsiába utazott. Markle-t egy stresszoldó tapasszal a csuklóján fotózták le,amiből arra lehet következtetni, hogy sem férje hiánya, sem a házasságuk válságáról szóló pletykák nem tettek jót az idegeinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.