Napi horoszkóp 2023. október 8.: a Vízöntő végre azt csinálja, amit akar, a Kos elégedett

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp élmény időszak döntés
Az Ikreknek nagyon jól végződik ez a hét, a Nyilas lezár egy régi ügyet.

Kos napi horoszkóp (03.21. - 04.20.)
Nagyszerű lezárása a hétnek ez a vasárnap. Remekül el tudsz lazulni, és sikerül egy igazán kikapcsolódós délutánt is szervezned. Kell is, hogy végre teljesen ellazulj, hiszen sokat és jól dolgoztál az elmúlt időszakban.

Bika napi horoszkóp (04.21.- 05.20.)
Nagy feladat megoldása előtt állsz, ami minden erődet és figyelmedet igénybe veszi. Ám de vasárnap amúgy sem tehetsz sokat érte, ezért feledkezz el az egészről a hétvége hátralévő részében! Ha sikerül felhőtlen kikapcsolódásban töltekezned, hétfőtől minden megy, mint a karikacsapás.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Jól végződik ez a hét, a vasárnap pedig a koronája lehet. Gyümölcsözőnek, fejlődőnek látod, tapasztalod a körülményeidet. Nem is kell mással törődnöd, csak a legszorosabb emberi kapcsolataiddal. És még egy jó könyv is beleférhet az időbe!

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Egy ügyben most határozott döntéseket várhatnak tőled a családtagok, a rokonok. Ne halogasd hát tovább, a végső szót úgyis neked kell kimondani. Így van ez akkor is, ha magában a döntésben az ő vélekedésüket is kénytelen leszel érvényre juttatni.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Barátkozós hangulatban leszel vasárnap, de minden okod meg is van rá. Most ugyanis leginkább bennük bízhatsz. A család is melletted áll, de sajnos inkább csak lélekben. Van, amiben egyedül egy elválaszthatatlan jó barátra számíthatsz most.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Szuper nap lesz a vasárnap! Végre igazán könnyűnek és felhőtlennek érzed magad. És valóban, csupa olyan élményekkel gazdagodhatsz, amelyek ezt az érzést erősítik a lelkedben. Oszd meg másokkal is a benyomásokat, a gondolataidat - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.