Napi horoszkóp 2023. október 9.: a Bika átlát mindenkin, a Nyilasnak erős megérzései vannak

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy napi horoszkóp horoszkóp
A Mérleg váratlan segítséget kap, a Skorpió vigyázzon a szavaira. Napi horoszkóp következik hétfőre minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.a21.-04.20.)

Hétfőn vigyázz, kezeld óvatosan a bizalmas információikat és csakis olyasmit ossz meg idegenekkel, ami nem okozhat kellemetlenséget később, ha kitudódik. Most egy-egy óvatlan megjegyzés is komoly félreértéseket okozhat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn képes lehetsz arra, hogy jobban az emberek szándékai mögé láss, ezért észreveszed azt is, ami nem fog tetszeni. Ez pedig kisebb nézeteltéréseket, konfliktusokat eredményezhet. Gondold meg alaposan, hogy reagálsz!

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn a rejtett összefüggéseket is azonnal meglátod. Értékes felismeréseid lehetnek a jövőbeni tervekkel kapcsolatosan. Az is lehetséges, hogy olyan munkalehetőséget kapsz, amit vétek lenne visszautasítani.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Erősnek, eltökéltnek érezheted magad hétfőn, s így most minden hosszú távú tervedben sikert és áttörést tapasztalhatsz meg. Viszont türelmetlen is lehetsz, ha valaki nem veszi ki a részét a munkából, vagy nem úgy, ahogy szeretnéd.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Szenvedélyes napra számíthatsz hétfőn. A lelkesedés hozhat sikeres munkát, ügyes feladatmegoldást, de azt is, hogy bizony nem nézed, ki a másik, talán még a főnöködnek is beolvasol, ha a helyzet úgy hozza. Nem ártana a megfontoltság...

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A környezetedre sok energiát fordítasz, de az érzéseidre már kevesebbet. Pedig fontos lenne, hogy ne csak az otthonodat, hanem a lelkedet is „kitakarítsd". Tegyél rendet az érzéseid között, rendezd a gondolatokat.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.