Az életre szóló párkapcsolat 8 biztos jele

Forrás: Shutterstock/Monkey Business Images -
párkapcsolat barátság szerelem
Mindenki olyan társra vágyik, aki mellette marad egy életen át. Vannak biztos jelei annak, ha azon szerencsések közé tartozol, aki megtalálta ezt az embert – íme!

1. Közösek a barátaitok

Szinte azonnal egy hullámhosszra kerültél a barátaival? Befogadtak, és te is hamar barátra leltél bennük? Ez nagyon jó jel, hiszen sok kapcsolatban okoznak konfliktust az egyik vagy a másik fél baráti kapcsolatai. Ebben az esetben viszont biztos lehetsz benne, hogy

a szerelmen túl a „barátság-faktor" is rendben van a kapcsolatban.

2. Sokat nevettek együtt

Nem mindenki tudja megnevettetni élete párját – írja az Astronet – ha azonban ez sikerül, ráadásul kölcsönös a dolog, akkor az egy újabb bizonyítéka annak, hogy két embernek egymás mellett van a helye.

Nincs kínosabb, mint egy humorosnak szánt megjegyzés, ami reakció nélkül marad... Vagy esetleg fordítva sül el.

Forrás: Shutterstock/Fizkes

3. Vita – igen; veszekedés – nem

Az nem a szerelem jele, ha mindenben egyetértetek. Nem kell mindig, mindenben egy véleményen lenni! Az azonban nagyon fontos, hogy ha nem egyezik a véleményetek, akkor ezt meg tudjátok vitatni hangos szó vagy a másik presszionálása, manipulálása, veszekedés nélkül.

4. Csendben is jól megvagytok

Az intimitásnak egy új szintjére érkeztek meg, amikor felismeritek, hogy jó együtt csendben lenni. Rájöttök, hogy nem kell folyton szórakoztatni a másikat; és egyáltalán, van, hogy nem kell semmit tenni vagy mondani ahhoz, hogy jó legyen együtt.

5. Jobb ember leszel általa

Ha úgy érzed, valamiben „magasabb" szintre léptél a személyiségedet illetően, mióta együtt vagytok, az arra utal, hogy egy életen át fog tartani a kapcsolatotok. Ez a boldog kapcsolatok jellemzője –

a toxikus viszonyokban nincs ilyen!

Forrás: Shutterstock/Monkey Business Images

6. Hálás vagy a másikért

Ha újra és újra mély hálát érzel a kapcsolatodért, és örülni tudsz annak minden nap – az arra utal, hogy szívedből-lelkedből benne vagy a kapcsolatban. Egy fontos tanács:

mutasd is ki a szerelmed felé, amit érzel!

7. Az érintés jólesik

Jó érzés megérinteni őt, futólag megölelni, hozzábújni, puszit adni neki „csak úgy"? Ez is nagyon erős bizonyítéka annak, hogy egymás mellett a helyetek.

8. Közös tervek

Ha a szerelmed időről időre a közös jövőtökről, a veled való terveiről beszél, azt mutatja, hogy komolyan veszi a kapcsolatotokat – és te is annak veheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.