Harrytől már a gyerekkori barátja is elfordult: kínos lenne számára, ha a herceg ott lenne az esküvőjén

Forrás: -- -
esküvő Harry Omid Scobie Meghan
Harry herceg állítólag meghívást kapott Westminster hercegének esküvőjére, de visszautasította, mert túl kínos lenne összefutni a rokonaival. 

Sokak felfigyeltek arra, hogy Harry és Meghan nincsenek fent Westminster hercegének esküvői vendéglistáján. Azért tűnt fel mindenkinek a hiányuk, mert a sussexi herceg és Hugh Grosvenor gyerekkori barátok. Állítólag szerették volna meghívni a párt, de Omid Scobie új könyvének, a Végjátéknak a megjelenése után megnövekedett feszültségek miatt úgy döntöttek, jobb, ha Harry és Meghan nem vesznek részt az eseményen.

Harry és Meghan nem vesznek részt barátjuk esküvőjén Forrás:

A legfrissebb információk szerint Harrynek el is küldtek egy előzetes meghívót a dátummal, csakhogy

Grosvenor felhívta barátját, és közölte vele, hogy "túl kínos" lenne, ha ő és Meghan részt venne az esküvőn, ami június 7-én lesz.

„Hugh egyike Vilmos és Harry nagyon kevés közeli barátjának, aki erős kötelékeket tart fenn mindkettőjükkel" — mondta egy ismerős a Timesnak.

A Buckingham-palota szintén nem kívánt nyilatkozni - írja a Daily Mail.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.