Kibékülhet családjával Britney Spears: úgy tudni, édesapjának is megbocsátott

édesanya Jamie Britney Spears énekesnő édesapa
Britney Spears nemrégiben érzelmes találkozást élt át édesanyjával, sajtóinformációk szerint pedig most a testvérével is felvenné a kapcsolatot és beteg édesapja is számíthat rá.

A 42 éves énekesnő a születésnapján édesanyjával, Lynne Spearsszel találkozott. Britney nagyon boldognak tűnt, amikor anyjához bújt, a bensőséges pillanatokat az Instagramon is megosztotta.

Britney Spears és édesanyja együtt ünnepelték az énekesnő születésnapját Forrás: AFP

Lapinformációk szerint Britney azt is tervezi, hogy újra találkozik húgával, Jamie Lynn Spearsszel. Úgy tudni, már beszélő viszonyban vannak, az énekesnő azonban csak lassan közeledik testvéréhez.

Britneynek az édesapjával való kapcsolata a legnehezebb, Jamie-nek nemrégiben egy fertőzés miatt amputálták a lábát. Ha valami nagyon rossz történne Jamie-vel, Britney ott lenne - idézi egy ismerősüket a Mirror.

Britney Spears 2008-ban az apja gondnoksága alá került, ami azt jelentette, hogy az énekesnő életének minden mozzanatáról a férfi döntött. Közelmúltban vívott harca a szabadságáért nagy sajtóvisszhangot kapott, 2021 novemberében kapta vissza Britney a szabadságát. Sajtóértesülések szerint az énekesnő megbocsátott az apjának, állítólag még pénzzel is kisegítette az utóbbi időben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.