Müller Péter: Segíteni valakin annyit lehet, hogy megtalálja belső kapaszkodóit

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 bluedog studio/Shutterstock. No use without permission./Bluedog Studio -
belső Müller Péter magazin önmagadat segítség
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Vigasztalni valakit, azt jelenti, hogy a legnagyobb sorscsapás ellenére is ráébreszteni, hogy lelke mélyén vidám. Víg napok állnak még előtte. Bár most élete sötétbe borult, előbb utóbb felderül, és visszanyeri újra lelkének fényes, derűs állapotát. A magyar nyelv ezt az üzenetet rejti.

Csak a belső kapaszkodókat segíthetünk megtalálni Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2016 bluedog studio/Shutterstock. No use without permission./Bluedog Studio

Nem könnyű megcsinálni, mert mi, mai emberek annyira tudatlanok és lelkileg éretlenek vagyunk, hogy a sorscsapás egy életre a földhöz csap, és ott is maradunk. Nincsenek belső, lelki kapaszkodóink. Márpedig kívülről segíteni csak annyit lehet valakin, hogy megtalálja belső kapaszkodóját. A legjobb anyuka is csak arra tanítja kisbabáját, hogy tanuljon meg egyedül járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.