Téli szerelmi horoszkóp: Itt az ideje szembenézni az érzéseiddel és vágyaiddal

Forrás: Shutterstock -
szerelmi horoszkóp karácsony barátság szerelem bekuckózás
2023 tele a lezárásról szól szinte minden jegynek. A már nem működő kapcsolatok véget érnek, új ajtók kinyílnak. Téli szerelmi horoszkóp következik. 

Itt a tél, a nagy bekuckózások és romantikus otthon töltött esték időszaka. Ez jó alkalom arra, hogy még jobban megismerjétek egymást a pároddal, de az is kiderülhet, nem illetek egymáshoz. Ez az időszak a lezárások és az új kezdetek időszaka is lehet. Ha úgy érzed, már nem tesz hozzád a kapcsolat, amiben élsz, lépj bátran tovább, ha azonban megtaláltad a Nagy Ő-t, itt az idő, hogy ezt éreztesd is vele.

A szinglik se bánkódjanak. Ha nyitott szemben járnak a világban, 2024 karácsonyát már szerelmükkel tölthetk. Van azonban néhány jegy, akik hajlamosak összekeverni a barátságot a szerelemmel, többet/mást látnak bele egy találkozásba, mint ami. Ha nem vagy kellően megfontolt, és amikor kell, racionális, csalódás lehet a vége.

KOS téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Január 4-ig bolygód, a Mars a Nyilasban jár, ami felvillanyoz, és a párod iránt érzett szeretetedet az ünnepek alatt nem fogod rejtegetni. Ettől év végén izzik a levegő körülöttetek. Január 4 és február 13 között nyomott lesz a hangulatod munkahelyi ügyek miatt. Február 13 után jót tenne a kapcsolatoknak a környezetváltozás, egy kisebb utazás.

Szingli: Január 4 és február 13 között nem a párkeresésen lesz a fókuszod. Annyi munka szakad a nyakadba pl. főnök váltás, vagy helyettesítés miatt, ami alkalmatlanná tesz az ismerkedésre. Ebből kifolyólag jól teszed, ha decemberben minden lehetőséget megragadsz: menj társaságba, buliba, tanfolyamra, stb.! Majd február 13 után megint jön egy kedvezőbb időszak.

Ha megtaláltad a Nagy Ő-t, mutasd ki, hogy szereted. Forrás: Shutterstock

BIKA téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: Nem tudsz betelni a kedvesed illatával, látványával, érintésével. Ne fukarkodj a szerelmes szavakkal! Ettől lesz igazán bensőséges a karácsonyotok. A Bikában járó Jupiter december 31-én, Uránusz január 27-én indul el előre, ami jó hatással lesz rád és kapcsolatotokra is. Egész februárban munkahelyi gondok nyomasztanak, amit nem szabad haza vinned.

Szingli: Szerelmes hangulatban leszel december 29-ig. Nyisd ki a szemedet, a szívedet és az ajtódat a szerelem előtt, ami kopogtat, és szeretne belépni az életedbe! A Bikában járó Jupiter december 31-én, Uránusz január 27-én indul el előre, és te végre képes vagy lezárni a múltat, és befejezed a nosztalgiázást. A februárod munkás lesz. Nem sok időd marad ismerkedni.

IKREK téli szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő: A szerelmed szeretné, ha lenne időd és türelmed végighallgatni őt. Akkor is, ha szerinted már megbeszéltétek, és nincs új infó. Január 14-ig add neki a figyelmedet! Ez az igazi ajándék. Január 20-tól mehetnéked lesz. Szíved szerint azonnal csomagolnál, és kimennél a reptérre. Egyeztess a szerelmeddel, és együtt tervezzétek meg az utazást!

Szingli: December 13 és január 14 között régi szerelmeid akarnak visszatérni. Lehet, hogy megkeresnek, lehet, hogy álmodsz róluk. Az biztos, hogy még nem enged a múltad továbblépni. Kérdés, hogy életképes-e egy kapcsolat újraélesztés után. Január 14 után minden adott arra, hogy már előre nézz. Január 20-tól fellélegezhetsz, és mosolyod ellenállhatatlanul vonzóvá tesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.