Égősor a karácsonyfán: nem mindegy, hogyan tekered fel a kábelt, mutatjuk, hogy kell

Forrás: NurPhoto via AFP/Creative Touch Imaging Ltd/NurPhoto/Creative Touch Imaging Ltd -
karácsonyfa izzósort módszer díszítés
Neked is rendszeresen okoz gondot, hogyan tekerd a fenyőfára a karácsonyi izzósort? Semmi vész, most megmutatjuk a helyes módszert. 

Mindenki szeretne szépen világító karácsonyfát, de a legtöbben nem tudják, hogyan kellene jól feltenni az égősort a fára, így a díszítés vége sokszor okoz csalódást. Az izzók belegabalyodnak az ágakba, és az egyenletes elosztás sem olyan könnyű feladat, mint azt elsőre hinné az ember.

Forrás: NurPhoto via AFP/Creative Touch Imaging Ltd/NurPhoto/Creative Touch Imaging Ltd

A legtöbben, biztos, ami biztos alapon megfogjuk a kábelt, és körbetekerjük a fán, ám Clare Hooper karácsonyi dekoratőr szerint ennél rosszabb módszert keresve se találnánk.

TikTok-videójában bemutatja, hogyan kell ezt jól csinálni. A posztban elmondja, hogy a „cikk-cakk" a legjobb módszer, mivel így „nem pazarolunk fényt a fa hátsó részére, ráadásul, ha az égősor elromlik, nagyon könnyen leszedhető a fáról."

Clare először felakasztotta a lámpákat a karácsonyfa tetejének bal oldalára, és egyenes vonalban lehozta az égősort egészen az aljáig, majd az alsó ághoz rögzítette azt. Aztán ismét felhozta a drótot a tetejére. Cikk-cakk mozdulatokkal addig ismételgette, amíg a teljes égősor fel nem került a fára.

@mrsclarehoops The first video I ever went viral with and it was quite entertaining, tbh I don’t really care how you do your lights you do you this is for fun #christmastreedecorating#christmaslights#christmastreelighthack♬ Rocking Around the Christmas Tree - Brenda Lee

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.