Íme a portörlés tökéletes technikája: eddig biztosan te is rosszul csináltad

Forrás: Thinkstock -
trükk portörlés nagytakarítás módszer
A profi takarító szerint a legtöbb ember ugyanazt a hibát követi el portörlésnél, pedig létezik olyan módszer, mellyel garantált a siker. 

Nem kis feladat a karácsonyi nagytakarítás, akkor sem, ha nagy, de akkor sem, ha kis lakásban élsz. A portörlésnél még az ablakmosás is jobb, és lássuk be, az eredmény is látványosabb. Előbbi amilyen macerás, olyan tökéletlen eredményt hoz. Azaz hozott, eddig.

A portörlésnél utálatosabb munka kevés van... Forrás: Thinkstock

Egy profi takarító TikTokon osztotta meg a helyes portörlés módját, mellyel idén karácsonykor a te lakásod is makulátlanul pormentes lehet.

Bevallotta, hogy korábban ő is követett el olyan hibákat a takarítás során, melyeket mindannyian elkövetünk. Ilyen az is, hogy nedves ronggyal próbáljuk eltávolítani a berendezési tárgyainkról a port. A TikTokon takarítási trükköket megosztó nő azt javasolja, ezt inkább felejtsük el, mert csak szétterítjük vele a koszt. Mielőtt bármilyen tisztítószerrel kezelnénk, száraz ronggyal töröljük le a felületet.

@purdyandfigg Have you made any of these cleaning mistakes?! We’re giving you 3 ways you can step up your cleaning game with these quick and easy hacks #cleaningtiktok#cleantok#cleaninghacks#lifehacks#dustprevention#dust#easyhack♬ original sound - Purdy & Figg | Cleaning Hacks

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.