Heti szerelmi horoszkóp 2023. december 16-22.: a Mérleg elégedetlen magával, a Skorpió lehetetlennek tűnő küldetésre vállalkozik

szerelmi horoszkóp szingli párkapcsolat feszültség nosztalgikus hangulat
A hétvégi feszültséget, ami a párkapcsolatokban és az érzelmi életben is megmutatkozik, nyugodtabb hét váltja. Heti szerelmi horoszkóp következik. 

A párkapcsolatban élő Bika váratlan vitába keveredhet, a szingli Rák hajlamos lesz átadni magát az önsajnálatnak. Az Oroszlánok legyenek nyíltak, és mondják ki, mire vágynak, a párkapcsolatban élő Szüzek kellemes napokra számíthatnak. A Mérleg elégedetlen magával, de erre semmi oka, a Skorpió lehetetlennek tűnő küldetésre vállalkozik. A Halakat és Nyilasokat a Nap-Neptunusz kvadrát teszi próbára, hajlamosak lesznek elszállni vagy az ábrándokba menekülni, a Vízöntők pedig most jobb, ha vigyáznak az amúgy is érzékeny idegrendszerükre, hogy ne kerüljenek padlóra az ünnepekre.

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Mindkettőtöknek érdemes lenne lelassulni. A kapkodás csak idegeskedést szül, vitát generál. Hétvégén emellett a kiadásokra is ügyelnetek kellene. Fontos, hogy legyen egyetértés közöttetek! Egyeztessetek és megelőzhetitek a konfliktust! Közben próbáljatok egymásnak meglepetést szerezni, amit titokban tartotok, mert úgy lesz igazi...

Szingli Kos

Karácsony előtti utolsó héten a bolygók lelassítanak téged és a folyamatokat is. Ez frusztrálhat, holott örülnöd kellene, mert a kapkodás nem segít, sőt. Szerdától a Kos Hold kicsit felgyorsít mindenkit és mindent, ami tetszik neked, mert utálod a bénázást. Mindeközben a párkeresés cseppet sem motivál. Tudnod kell, hogy fanyalogva nem érdemes ismerkedni.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Hétvégén és csütörtökön az égi folyamatok szerint konfliktusveszély van a levegőben. Bármin hirtelen összekaphattok. Szerencsére amilyen gyorsan jön a vita, olyan gyorsan el is múlik. Ennek ellenére ne a békülés legyen a cél! Hétfőn egy nagyszerű fényszög, pénteken a Bakba lépő Nap kifejezetten jó hatással lesz rátok, és harmóniát hoz nektek.

A Bika konfliktusba keveredhet a párjával. Forrás: Shutterstock

Szingli Bika

Számíts rá, ezen a hétvégén, majd csütörtökön puskaporos hangulat lesz a levegőben! Hirtelen és váratlanul jöhet a konfliktus, szerencsére amilyen gyorsan jön a vita, olyan gyorsan el is múlik. Még jobb, hogy hétfőn egy kiváló fényszög, pénteken pedig a Bakba lépő Nap kifejezetten jó hatással lesz mindenkire. Ettől jócskán megnőnek az esélyeid az ismerkedés terén...

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Csupán a vasárnapi Nap-Neptunusz fényszög zavarhatja meg a harmóniát nálatok. Sajnos ez nem csak ezen az egy napon hat, hanem előtte és utána is. Bolygód, a Merkúr hátrálása miatt szokatlanul nosztalgikus hangulatban leszel. Ez a kedvesednek nem mindig tetszik, mert azt gondolja, hogy a megismerkedésetek előtti időket sírod vissza. Nyugtasd meg, hogy nem így van.

Szingli Ikrek

Ne lepődj meg, ha hétvégén valaki megbántódik, és neked fogalmad sincs róla, hogy miért! A félreértés borítékolható egy Nap-Neptunusz fényszög miatt. A karácsony előtti hét során szokatlanul nosztalgikus hangulatba kerülsz. Ettől olykor elszomorodhatsz, mert régen voltak meghittebb és szebb karácsonyok is. Jó lenne, ha nem keseregnél ezen, hanem előre tekintenél...

A többi jegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.