Karácsonyra steaket süt a kutyáinak a fiatal nő, ami többe kerül, mint a saját vacsorája

kutya kutyamama túlzás steak Yasmin El-Saie
Manapság már nem meglepő, ha némelyik négylábú kitüntetett figyelemben és bánásmódban részesül. Azonban azt, hogy ennek hol van az egészséges határa, azt mindenkinek magának kell látnia. Yasmin El-Saie tisztában van vele, hogy ő már túlzásba esett, de egyszerűen képtelen leállni. 

Yasmin szerint ő egy igazi "kutyamama", aki úgy bánik két kedvenc chihuahuával, mintha a gyerekei lennének.

Divatosabbnál divatosabb ruhákba öltözteti őket és minden esetben a saját igényei elé helyezi a kedvencei igényeit. Olyannyira, hogy az év legjobban várt ünnepén, karácsonykor a legdrágább steak-et vásárolja és készíti el nekik, ami még a saját vacsorája költségeit is jócskán felülmúlja.

Karácsonyra steak-et süt a kutyájának, ami többe kerül, mint a saját vacsorája Forrás: Yasmin El-Saie / SWNS/© Yasmin El-Saie / SWNS/Yasmin El-Saie / Swns

A gazdi elmondása szerint a 11 éves Chilli és az 5 éves Sukhi imádják a karácsonyt és alig várják a hosszú sétákat az ünnepi pulóvereikben-

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.