Napi horoszkóp 2023. december 18.: A Szűznek meg kell tanulnia végre nemet mondania

Forrás: Shutterstock -
karácsony Szűz napi horoszkóp munka bolygóállás
Feszült bolygóállások lesznek hétfőn az égen, de szerencsére ezek gyorsan megszűnnek és zavartalanabbul mennek tovább a mindennapok. Napi horoszkóp. 

A karácsony előtti utolsó hétfőhöz értünk, és sokaknak annyit kell még dolgozniuk, hogy szinte el sem hiszik, hogy lassan kicsit megpihenhetnek. A Kos úgy érezheti, hogy teljesítőképessége végéhez érkezett, a Rákot lehet, hogy kibeszélik, és a Mérleg körül is nő a feszültség. A Nyilas most jobban teszi, ha lassít, mert nagyon kimerül a hétvégére, a Szűznek pedig mint mindig, most is meg kellene tanulnia nemet mondania. Sokat segít a kollégáinak és nem biztos, hogy kap viszonzást.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vannak napok, amikor úgy érezzük, összecsapnak a fejünk felett a hullámok. Ez a hétfő számodra ilyen lehet, mivel egyszerre több feladatot is el kell végezned, s úgy érezheted, ennyivel már nem bírsz el. Állj meg egy pillanatra, készíts ütemtervet, és haladj aszerint. Rögtön könnyebb lesz.

Vannak jegyek, akikre hétfőn több munka vár, mint amit elbírnak. Forrás: Shutterstock

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hétfőn rádöbbenhetsz, hogy valamiben sokkal tehetségesebb vagy, mint azt korábban gondoltad magadról. Ha így van, figyelj oda jobban erre a készségedre és fejleszd tudatosan is tovább. Néha egészen váratlan utakon érkezik meg a siker hozzánk. Engedj neki teret!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A kapcsolataid akkor lehetnek igazán tartalmasak, ha teszel értük, ápolod őket, figyelsz a másikra. S ez bizony energiát igényel. Ha azonban azt érzed, tapasztalod, hogy csak te teszel munkát, energiát a kapcsolatba, akkor könnyen elbizonytalanodsz, hogy valóban megéri-e. Teljesen igazad van.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.