Napi horoszkóp 2023. december 24.: A Bikák nosztalgikus hangulatba kerülnek, a Kosok engedjék el az aggodalmat

napi horoszkóp nosztalgikus hangulat szenteste
A Bikák szenteste nosztalgikus hangulatba kerülnek, de az Ikrek is: a Merkúr hátrálása régi emlékeket idéz fel. 

A szenteste kellemes, vidám hangulatban telik, és természetesen a régi, szép emlékek felemlegetéséről. Erre számíthatsz vasárnap.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Próbáld elengedni az aggodalmat és inkább erősítsd a tudatot, hogy minden remekül alakul szentestén. Elkészültél időben mindennel, ráadásul senki nem is vár tőled tökéletes karácsonyt. Mindenki úgy és olyannak szeret, amilyen vagy, és ez a lényeg.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A retrográd bolygók szerint szentestén nosztalgikus a hangulatod. Ez azt jelenti, hogy többször meghatódsz, amikor látod, hogy a karácsonyfa alatt múlt és jelen találkozik... Ne ragaszkodj a tökéleteshez! Most tényleg nem ez a lényeg...

Egyes jegyek nosztalgikus hangulatba kerülhetnek Forrás: Thinkstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr hátrálása régi emlékeket hozhat vissza. Ez kimondottan nosztalgikussá teheti az idei karácsonyt. Szép dolog, ha emlékszel az elmúlt ünnepekre, de az is nagyon fontos, hogy a jelen pillanatot, a szeretteddel való közös együttlétet is megéld.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A szívedben, a lelkedben nincs is szinte más, mint azok az emberek, akik a legközelebb állnak hozzád. Bármi is volt az elmúlt időszakban, bármilyen vita, konfliktus is adódott, ők azok, akikkel boldogság együtt lenni. És nemcsak az ünnepeken - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.