Heti horoszkóp 2023. december 25-31.: Elkerülhetőek lesznek a konfliktusok

Forrás: Shutterstock/Chinnapong -
karácsony szilveszter heti horoszkóp ünnep kikapcsolódás
Elérkezett az év utolsó hete: van, akinek vissza kell rázódnia egy kicsit a két ünnep közötti munkás hétköznapokba, akinek azonban nem, annak remek lehetősége nyílik a kikapcsolódásra. Heti horoszkóp következik. 

Az Ikrek a hét közepére telítődik a karácsonyi ételekkel, a Ráknak és a vele szemben álló Baknak a telihold hoz kihívást. A Szűz most jobban teszi, ha nem vitázik, a Nyilas is jobb, ha az Okos enged, szamár szenved elvét követi. A feszültséget hozó tripla fényszög a Halakat is megviseli, de ha akar, kimaradhat a konfliktusokból. A Mérleget most mértékletességre inti az univerzum: szilveszterkor se egyenek és igyanak túl sokat.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ez az év utolsó hete, amit keretbe foglal a karácsony és a szilveszter. Igencsak beszédes, hogy hétfőn a víz, vasárnap a tűz elem dominál. Mindez azt jelenti, hogy karácsonykor a meghittség, szilveszterkor az élénkség dominál. A hét közepén sokan szabadságot vesznek ki. Ha teheted, te is hanyagold a munkát! Ha nem, akkor tudd, akkor nézd a jó oldalát, hogy csak három napot kell dolgoznod! Az év utolsó hétvégéjén vigyázz magadra!

Ha teheted, te is hanyagold a munkát! Forrás: Shutterstock/Chinnapong

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Egy szerdai Nap-Jupiter szuper fényszög az egész hetedet megáldja. Mindent komótosan, a saját tempódban intézz! Nem kell kapkodnod, mert ez a szuper konstelláció garantálja, hogy minden terved sikerül. A hétvégi óév búcsúztató szervezése lehangolóbb lesz, mint a végeredmény. Az utolsó pillanatban a kezedre játszanak az események, és elégedetten koccinthatsz 2024-re.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

A bolygók szerint keddre telítődsz a karácsonyi ételekkel. Nem baj, ha kicsit visszafogottabban eszel és iszol innentől. Reggel tripla diszharmonikus fényszög lesz az égen. Vigyázz magadra, hogy fitten csinálhasd végig az év utolsó hetét és a szilvesztert! Hétvégén nem bírsz magaddal, és valakinek el kell mondanod, hogy ebben az évben nagy hatással volt rád. Legyél óvatos, nehogy félreértse!

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.